طرز تهیه کوفته مرغ /آشپزی

مواد لازم برای طبخ این غذا: سینه مرغ ۱ عدد پیاز درشت ۱ عدد جعفری خرد شده ۴ الی ۵ قاشق تخم مرغ ۱ عدد برگه زردآلو ۱ پیمانه گردوی خرد شده و کشمش سرخ شده نصف پیمانه پیاز داغ ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲
مواد لازم برای طبخ این غذا:
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز درشت | ۱ عدد |
جعفری خرد شده | ۴ الی ۵ قاشق |
تخم مرغ | ۱ عدد |
برگه زردآلو | ۱ پیمانه |
گردوی خرد شده و کشمش سرخ شده | نصف پیمانه |
پیاز داغ | ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه کوفته مرغ :
سینه مرغ چرخ شده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید و بعد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و خوب ورز دهید.
درظرفی ۳ لیوان آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. از مایه گلوله هایی برداشته و درون آن کشمش و گردو و پیازداغ بگذارید و درون آب جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها رب و روغن زیتون و کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید در آخر برگه و پیاز داغ اضافه نمایید.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش ساده تهیه کوفته مرغ آموزش ساده تهیه کوفته مرغ ، انواع کوفته ، طرز تهیه کوفته مرغ ، کوفته ، کوفته مرغ ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0