طرز تهیه كباب لاپلو/آشپزی

مجموعه: آشپزی, ایرانی, غذاها, هنرهای خانه تعداد بازدید: 106
طرز تهیه كباب لاپلو/آشپزی

مواد لازم:

  • پياز 1 عدد درشت
  • گوشت چرخكرده 300 گرم (مخلوط گوساله و گوسفند)
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
  • برنج 3 پيمانه
  • روغن مايع 3 قاشق غذاخوري
  • كره و سماق (به دلخواه) به ميزان لازم

طرز تهيه:
پياز را پوست كنده و با رنده ريز كرده و كمي آب آن را گرفته و با گوشت، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كنيد. برنج را شسته و همراه نمك خيس كنيد. در يك قابلمه كه گنجايش برنج را داشته باشد به طوري كه سطح قابلمه بزرگتر و ارتفاع آن كوتاه‌تر باشد برنج را بجوشانيد و در آبكش بريزيد. 2 ليوان آب گرم را همراه روغن روي برنج آبكشي شده بدهيد. برنج را كف قابلمه ريخته و رويش را چند تكه گوشت كه مانند كباب با دست درست كرده‌ايد گذاشته و برنج و گوشت را لايه لايه بچينيد تا جايي كه مواد به اتمام برسد. برنج را دم كنيد و توجه داشته باشيد كه زمان دم كشيدن كمي طولاني‌تر است. پلو را در ظرف مناسبي سرو كنيد و روي آن را كره بگذاريد.

نكته:
1ـ اين غذا براي بچه‌ها و افراد بيمار غذايي مناسب است.
2ـ گرچه برنج اين غذا از جلو پخته و نرم‌تر به نظر مي‌رسد ولي غذايي مقوي و سالم است كه به يك بار امتحان كردن مي‌ارزد.

دوستان واقعا خوشمزست شما هم کباب درست میکنین تو خونه هم یه برنج خوش عطرو خوشمزه دارین.من برنجمو زنده تر برداشتم تا برنج زیاد نرم نشه.سماق هم کم ریختم .کره هم نریختم.

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه كباب لاپلو/آشپزی”

قالب تفریحی