کد خبر : 10562
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1 مهر 1393 - 12:38

طرز تهیه نان گل رز/شیرینی

طرز تهیه نان گل رز/شیرینی

گروه غذایی: کیکها – ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره مناسبت های خاص – روز عشق – سپندارمذگان نان – انواع نان مدت زمان آماده شدن: سریع ابزارهای مورد نیاز: فر مواد لازم: زعفران دم کرده: 1 قاشق چای خوری زرده تخم مرغ: 1 عدد خمیر نان تافتون: 500 گرم خمیر نان تافتون

گروه غذایی: کیکها – ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
مناسبت های خاص – روز عشق – سپندارمذگان
نان – انواع نان
مدت زمان آماده شدن: سریع
ابزارهای مورد نیاز: فر
مواد لازم:
زعفران دم کرده: 1 قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ: 1 عدد
خمیر نان تافتون: 500 گرم

  • نان گل رز

خمیر نان تافتون را با وردنه باز می کنیم. سپس بوسیله قالب گرد یا دهانه لیوان یا استکان، دایره هایی را قالب می زنیم و توسط چاقو به دو نیم می کنیم. به دو روش می توانیم گل سرخ را آماده کنیم. ابتدا یکی از نیم دایره ها را لوله می کنیم و به صورت استوانه قرار می دهیم. سپس نیم دایره های دیگر را به دور این استوانه قرار می دهیم . آنقدر به این کار ادامه می دهیم تا به شکل گل رز دربیاید. سپس برای اینکه فرم نان بخوبی حفظ شود آنها را در قالب مافین یا کاسه های پیرکس قرارمی دهیم . روش دیگر اینکه: نیم دایره ها را در قالب مافین یا پیاله های پیرکس به صورت دایره وار قرار می دهیم و برای وسط گل یکی از نیم دایره ها را لوله می کنم و به آرامی در وسط نان قرارمی دهیم .

مرحله 1

  • نان گل رز

خمیر نان تافتون را با وردنه باز می کنیم. سپس بوسیله قالب گرد یا دهانه لیوان یا استکان، دایره هایی را قالب می زنیم .

مرحله 2

  • نان گل رز

توسط چاقو به دو نیم می کنیم.

مرحله 3

  • نان گل رز
  • نان گل رز
  • نان گل رز

به دو روش می توانیم گل سرخ را آماده کنیم. ابتدا یکی از نیم دایره ها را لوله می کنیم و به صورت استوانه قرار می دهیم. سپس نیم دایره های دیگر را به دور این استوانه قرار می دهیم . آنقدر به این کار ادامه می دهیم تا به شکل گل رز دربیاید. سپس برای اینکه فرم نان بخوبی حفظ شود آنها را در قالب مافین یا کاسه های پیرکس قرارمی دهیم .

مرحله 4

  • نان گل رز
  • نان گل رز
  • نان گل رز

روش دیگر اینکه: نیم دایره ها را در قالب مافین یا پیاله های پیرکس به صورت دایره وار قرار می دهیم و برای وسط گل یکی از نیم دایره ها را لوله می کنم و به آرامی در وسط نان قرارمی دهیم .

READ
آموزش سوپ‌های گرم برای هوای سرد

مرحله 5

  • نان گل رز
  • نان گل رز

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *