|
مواد لازم: زعفران دم کرده: 1 قاشق چای خوری زرده تخم مرغ: 1 عدد خمیر نان تافتون: 500 گرم |
خمیر نان تافتون را با وردنه باز می کنیم. سپس بوسیله قالب گرد یا دهانه لیوان یا استکان، دایره هایی را قالب می زنیم و توسط چاقو به دو نیم می کنیم. به دو روش می توانیم گل سرخ را آماده کنیم. ابتدا یکی از نیم دایره ها را لوله می کنیم و به صورت استوانه قرار می دهیم. سپس نیم دایره های دیگر را به دور این استوانه قرار می دهیم . آنقدر به این کار ادامه می دهیم تا به شکل گل رز دربیاید. سپس برای اینکه فرم نان بخوبی حفظ شود آنها را در قالب مافین یا کاسه های پیرکس قرارمی دهیم . روش دیگر اینکه: نیم دایره ها را در قالب مافین یا پیاله های پیرکس به صورت دایره وار قرار می دهیم و برای وسط گل یکی از نیم دایره ها را لوله می کنم و به آرامی در وسط نان قرارمی دهیم .
خمیر نان تافتون را با وردنه باز می کنیم. سپس بوسیله قالب گرد یا دهانه لیوان یا استکان، دایره هایی را قالب می زنیم .
توسط چاقو به دو نیم می کنیم.
به دو روش می توانیم گل سرخ را آماده کنیم. ابتدا یکی از نیم دایره ها را لوله می کنیم و به صورت استوانه قرار می دهیم. سپس نیم دایره های دیگر را به دور این استوانه قرار می دهیم . آنقدر به این کار ادامه می دهیم تا به شکل گل رز دربیاید. سپس برای اینکه فرم نان بخوبی حفظ شود آنها را در قالب مافین یا کاسه های پیرکس قرارمی دهیم .
روش دیگر اینکه: نیم دایره ها را در قالب مافین یا پیاله های پیرکس به صورت دایره وار قرار می دهیم و برای وسط گل یکی از نیم دایره ها را لوله می کنم و به آرامی در وسط نان قرارمی دهیم .