کد خبر : 10311
تاریخ انتشار : شنبه 22 شهریور 1393 - 22:17

طرز تهیه ژله بریلو/دسر

طرز تهیه ژله بریلو/دسر

اد لازم شکر                                450 گرم آب                                    400گرم آگار                              

اد لازم

شکر                                450 گرم

آب                                    400گرم

آگار                                       5 گرم

جوهر لیمو                              1 دوم ق چ

طرز تهیه ژله بریلو/دسر

 طرز تهیه:

همه موادو تو قابلمه میریزیم با همزن میزنیم تا ترکیب بشه.

طرز تهیه ژله بریلو/دسر

 حالا قابلمه رو روی حرارت میزاریم تاموادمون غلیظ بشه هر از گاهی یه همی میزنیم.

طرز تهیه ژله بریلو/دسر

 بعد از اینکه ژله غلیظ شد آمادست.بعد از خنک شدن رنگ و اسانس دلخواه رو بهش اضافه می کنیم.

طرز تهیه ژله بریلو/دسر

 تقریبا غلظته عسلو داره.(اگه دوست داشته باشین بریلو تون غلیظ تر باشه میتونید بیشتر روی حرارت بزارید،برای براق کردن یا روکش همین غلظت خوبه)

طرز تهیه ژله بریلو/دسر

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 3
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *

مریم یکشنبه 12 بهمن 1393 - 6:23

با سلام و تشکر بابت بریلو ی خوبتون.
من می خوام که بریلو یکم سفت تر در بیاد.چیکار باید بکنم؟
اگه راهنماییم کنین ممنون می شم.
تشکر.

bano1 یکشنبه 12 بهمن 1393 - 6:37

سلام اگه میخاین سفت ترباشه بیشتر رو حرارت بزارید بمونه تابه غلظتی که میخاین برسه

مریم دوشنبه 13 بهمن 1393 - 3:15

اگه بهش پودر ژلاتین اضافه کنم چطور؟
من درست کردم غلظتش مثل عسل شده.می ریزه.ولی بریلویی که تو قنادیا هست مثل ژله هستش و از رو انگشت نمی ریزه.چجوری می تونم عکس و تفاوت 2تاشون رو واستون بفرستم تا بهتر راهنماییم کنین؟