با سلام و تشکر بابت بریلو ی خوبتون.
من می خوام که بریلو یکم سفت تر در بیاد.چیکار باید بکنم؟
اگه راهنماییم کنین ممنون می شم.
تشکر.
طرز تهیه ژله بریلو/دسر
اد لازم شکر 450 گرم آب 400گرم آگار
اد لازم
شکر 450 گرم
آب 400گرم
آگار 5 گرم
جوهر لیمو 1 دوم ق چ
طرز تهیه:
همه موادو تو قابلمه میریزیم با همزن میزنیم تا ترکیب بشه.
حالا قابلمه رو روی حرارت میزاریم تاموادمون غلیظ بشه هر از گاهی یه همی میزنیم.
بعد از اینکه ژله غلیظ شد آمادست.بعد از خنک شدن رنگ و اسانس دلخواه رو بهش اضافه می کنیم.
تقریبا غلظته عسلو داره.(اگه دوست داشته باشین بریلو تون غلیظ تر باشه میتونید بیشتر روی حرارت بزارید،برای براق کردن یا روکش همین غلظت خوبه)
برچسب ها :آموزش انواع ژله ، آموزش ژله بریلو ، اشپزی ، انواع ژله ، دستور تهیه ژله بریلو ، دسر ، ژله ، ژله بریلو ، طرز تهیه ژله بریلو ، گل بانو ، گلبانو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 3