کد خبر : 10265
تاریخ انتشار : جمعه 21 شهریور 1393 - 21:25

طرز تهیه سرکه هلو برای ترشی های پاییزی/آشپزی

طرز تهیه سرکه هلو برای ترشی های پاییزی/آشپزی

مواد لازم :  هلو: 4 تا 5 کیلو خمیر ترش: یک قاشق سوپ خوری سرکه: 2 لیوان نمک: 3 قاشق غذاخوری  شکر: نصف لیوان طرز تهیه :  ابتدا هلوها را شسته و بگذارید کاملا خشک شود. هسته آنها را درآورده و میوه آن را خرد کنید و در ظرف مناسب و مخصوص تهیه سرکه بریزید. خمیر

مواد لازم : 

هلو: 4 تا 5 کیلو

خمیر ترش: یک قاشق سوپ خوری

سرکه: 2 لیوان

نمک: 3 قاشق غذاخوری

 شکر: نصف لیوان

طرز تهیه : 

ابتدا هلوها را شسته و بگذارید کاملا خشک شود. هسته آنها را درآورده و میوه آن را خرد کنید و در ظرف مناسب و مخصوص تهیه سرکه بریزید. خمیر مایه را با سرکه مخلوط کنید و نمک و شکر را به آن اضافه کنید و روی هلو ها بریزید و خوب مخلوط کنید و آنها را چنگ بزنید. در ظرف را ببندید، طوری که هوا در آن نفوذ نکند و آن را در جای خنک بگذارید. بعد از یک ماه در ظرف را باز کنید و باز هم ترشی را خوب مخلوط کنید و آن را صاف کنید. سرکه صاف شده را 8 تا 10 دقیقه بجوشانید و پس از سرد شدن، در ظرفی مناسب بریزید و در جای تاریک نگهداری کنید و به مصرف برسانید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *