کد خبر : 10174
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 18 شهریور 1393 - 20:54

طرز تهیه ترشی فلفل سبز /دسر

طرز تهیه ترشی فلفل سبز /دسر

مواد اولیه : فلفل سبز شیرین نیم كیلو نمك 5قاشق غذاخوری ترخان 2شاخه سركه به میزان لازم سیر 5تا7عدد ادویه ترشی به میزان لازم فلفل قرمز نصف قاشق غذاخوری طرز تهیه : ابتدا فلفل سبز را شسته و بگذارید خشك شود.نمك را به همراه 6قاشق آب مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید تا به

طرز تهیه ترشی فلفل سبز

مواد اولیه :

فلفل سبز شیرین نیم كیلو
نمك 5قاشق غذاخوری
ترخان 2شاخه
سركه به میزان لازم
سیر 5تا7عدد
ادویه ترشی به میزان لازم
فلفل قرمز نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
ابتدا فلفل سبز را شسته و بگذارید خشك شود.نمك را به همراه 6قاشق آب مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و كمی آب آن تبخیر شود.پس از 7دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا خنك شود. فلفل های خشك شده را داخل آب و نمك سرد شده بریزید و درب ظرف را بگذارید و به مدت 48ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تلخی آنها از بین برود.
پس از گذشت زمان فلفل ها را آبكش كرده و با دستمال خوب خشك كنید و روی هر فلفل با سوزن چند سوراخ ایجاد كنید تا رطوبت داخل آن كاملا از بین برود.
داخل شیشه تمیزی چند حبه سیر و مقداری ترخان بریزید سپس فلفل ها را داخل شیشه قرار دهید و روی فلفل ها كمی ادویه ترشی و فلفل بریزید و روی آنها را با سرکه پر کنید ،درب ظرف را با نایلون ببندید و روی نایلون درب شیشه را چفت كنید و آن را داخل یخچال قرار دهید و یك هفته تا 10روز بعد مصرف كنید.

نكات:
1)در صورت تمایل میتوایند به جای همه فلفل سبز از نیمی از فلفل قرمز شیرین هم استفاده كنید تا ترشی زیباتر شود.
2)در صورت تمایل از 1قاشق مربا خوری پودر سیر و 1قاشق مرباخوری پودر موسیر هم داخل ترشی استفاده كنید.
3)برای جلوگیری از کپک زدن دقت کنید که شیشه ، فلفل ها و ترخان هیچ رطوبتی نداشته باشند.

READ
طرز تهیه کرپ/شیرینی

ادویه مخصوص ترشی

مواد اولیه :
گلپر 10قاشق چایخوری (پودر)
پودر تخم گشنیز 5قاشق چایخوری
دارچین 1قاشق چایخوری
پودر زیره سبز 2قاشق چایخوری
جوز هندی 1قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1قاشق چایخوری
رازیانه 1قاشق چایخوری (پودر)
سبزی 2قاشق چایخوری (به نسبت مساوی از مرزه،ترخان،گشنیز و نعنا خشك)

طرز تهیه :
ابتدا تمام ادویه های نام برده شده را جداگانه در آسیاب بریزید تا كاملا به حالت پودر در بیایند.مواد پودر شده را با هم محلوط كنید و داخل تابه بریزید و تقریبا 2دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا عطر آنها كمی آزاد شود.
ادویه آماده شده را داخل ظرف در داری داخل جای تاریك و خشك قرار دهید.

نكات:
1)در صورت تمایل مقداری نمك هم به ادویه اضافه كنید.
2)میتوانید قدری ادویه گرام ماسالا هم به این ادویه اضافه كنید.
3)این ادویه را میتوانید برای انواع ترشی و شور مورد استفاده قرار دهید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *