کد خبر : 10014
تاریخ انتشار : یکشنبه 16 شهریور 1393 - 15:31

طرز تهیه شور ماهی پلو/آشپزی

طرز تهیه شور ماهی پلو/آشپزی

  این غذا از غذاهای جنوب ایران است. مواد لازم :  برنج 3 لیوان  شوید پاك شده و خرد شده  200 گرم  ماهی شور متوسط 1 عدد متوسط  كشمش 1 تا 2 پیمانه پودر لیموعمانی  1 قاشق سوپخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه : ماهی را حداقل 3 ساعت

 

طرز تهیه شور ماهی, پخت شور ماهی پلو

این غذا از غذاهای جنوب ایران است.

مواد لازم :

 برنج 3 لیوان
 شوید پاك شده و خرد شده  200 گرم
 ماهی شور متوسط 1 عدد متوسط
 كشمش 1 تا 2 پیمانه
پودر لیموعمانی  1 قاشق سوپخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنید.

طرز تهیه شور ماهی, پخت شور ماهی پلو

سپس ماهی را تمیز كرده و تكه‌تكه كنید و در آب‌كش بگذارید.

طرز تهیه شور ماهی, پخت شور ماهی پلو

برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و كره یا به صورت كته یا آب‌كش بپزید.

طرز تهیه شور ماهی, پخت شور ماهی پلو

طرز تهیه شور ماهی, پخت شور ماهی پلو

روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید.

طرز تهیه شور ماهی, پخت شور ماهی پلو

كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید.

طرز تهیه شور ماهی, پخت شور ماهی پلو

پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید.

طرز تهیه شور ماهی, پخت شور ماهی پلو

طرز تهیه شور ماهی, پخت شور ماهی پلو

نكته :
می‌توانید ماهی و كشمش را موقع كشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم كنید.

طرز تهیه شور ماهی, پخت شور ماهی پلو

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *