طرز تهیه شور ماهی پلو/آشپزی
این غذا از غذاهای جنوب ایران است. مواد لازم : برنج 3 لیوان شوید پاك شده و خرد شده 200 گرم ماهی شور متوسط 1 عدد متوسط كشمش 1 تا 2 پیمانه پودر لیموعمانی 1 قاشق سوپخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه : ماهی را حداقل 3 ساعت
این غذا از غذاهای جنوب ایران است.
مواد لازم :
برنج | 3 لیوان |
شوید پاك شده و خرد شده | 200 گرم |
ماهی شور متوسط | 1 عدد متوسط |
كشمش | 1 تا 2 پیمانه |
پودر لیموعمانی | 1 قاشق سوپخوری |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
پیاز داغ | 1 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه :
ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنید.
سپس ماهی را تمیز كرده و تكهتكه كنید و در آبكش بگذارید.
برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و كره یا به صورت كته یا آبكش بپزید.
روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید.
كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید.
پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید.
نكته :
میتوانید ماهی و كشمش را موقع كشیدن برنج لابهلای آن بگذارید و دم كنید.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش شور ماهی پلو ، شور ماهی پلو ، طرز تهیه شور ماهی پلو ، غدای جنوبی ، غدای دریایی ، غدای محلی ، گل بانو ، گلبانو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0