طرز تهیه قلیه اسفناج خوشمزه
قلیه اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که اصالتا متعلق به استان های شمالی کشورمان می باشد
قلیه اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که اصالتا متعلق به استان های شمالی کشورمان می باشد
کولی غورابیج یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه گیلانی است که در صورت نبود ماهی کولی می توانیم آنرا با انواع ماهی های کوچک درست کنیم،
امگشت پلو و یا مگشت پلو، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ جنوبی، خوزستان می باشد. عطر و طعم این پلوی معروف بسیار فوق العاده بوده و می توانید از انواع ادویه ها برای تندتر کردن طعم آن استفاده کنید
ماج مازندرانی یکی از شیرینی های قدیمی و خوشمزه مازندرانی است که به راحتی قابل تهیه در منزل می باشددستورهای متفاوتی درست می شود و یپیشنهاد عالی برای عصرانه می باشد.
با کمی اغراق بسیار معتقدیم با غذا به سرزمینهای دور دست هم میتوان سفر کنید. با طبخ برنج جولاف تجربهی جدیدی از طعم و مزه و البته پخت و پز خواهید داشت.
گردو پلو یکی از انواع غذا های بسیار مجلسی و مقوی ایرانی است که اصل آن متعلق به شهر کرد می باشد و در بین مردم آن شهر نیز بسیار محبوب و شناخته شده است.
برای تهیه جوش پره در ابتدا گوشت چرخکرده را با نصفی از پیاز داغ، تفت داده، کمی نمک و زردچوبه به آن میزنیم و با یک فنجان آب میگذاریم تا بپزد
زمان آماده سازی ۴۰ دقیقه حداکثر زمان پخت ۴۰ دقیقه میزان دشواری متوسط مناسب برای ۶ نفر وعده غذایی عصرانه ۲ مشت رشته قایِش ۵۰۰ گرم اسفناج خرد شده ۲ عدد پیاز ۵ حبه سیر ۱ پیمانه نخود ۱ قاشق غذا خوری نعنا خشک ۱ قاشق چای خوری زردچوبه به مقدار لازم نمک به مقدار
نان کشتا گیلانی (نان خلفه یا خرفه میان پر) مناسب عصرانه و صبحانه نان کشتا یا نان خلفه یا نان خرفه یکی از نان سنتی های خوشمزه و محبوب گیلانیه. وجود پوره کدو حلوایی و تخم خلقه (تخم شنبلیله) در این نان محلی، باعث شده عطر و بوی دلپذیری داشته باشه. ضمنا رنگ نان خلفه رابطه مستقیم با رنگ کدو داره
برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید! سبزی و گردو رو توی غذاساز میکس کنید. نون خشک و پنیر رو هم اضافه کنید و خوب میکس کنید. طرز تهیه مشتک یزدی مشتک یزدی , مشتک (moshtok) یعنی مشت کوچک. چون توی مشت فشارش میدیم تا به هم بچسبه.یکی از غذاهای محلی استان یزد هست.یه غذای شبیه