طرز تهیه  فار بروتون آلو دسر فرانسوی

طرز تهیه فار بروتون آلو دسر فرانسوی

فار بروتن یکی از غذاهای سنتی ناحیه “برتانی” فرانسه است که شیوه ی سنتی آن بدون آلو تهیه می شود. فار بروتون آلو دسر فرانسوی مواد لازم فار بروتون آلو دسر فرانسوی ۲۵۰ گرم آرد ۲۵۰ گرم شکر ۶ عدد تخم مرغ ۱ لیتر شیر ۲۰۰ گرم آلو کره نمکی یک عدد چای کیسه ای

طرز تهیه کرپ فرانسوی با لیمو

طرز تهیه کرپ فرانسوی با لیمو

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه  مواد لازم: ۲۵۰ گرم آرد الک شده ۳ عدد تخم مرغ ۲/۱ لیتر شیر ۴۰ گرم شکر ۲۵ گرم کره ی آب شده ۱ قاشق سوپ خوری آب لیمو ۱۰ گرم پودر قند کمی نمک طرز تهیه آرد را در یک کاسه گود ریخته وسط آن را خالی کرده و

طرز تهیه کاسوله، غذای محلی فرانسه

طرز تهیه کاسوله، غذای محلی فرانسه

کاسوله یکی از غذاهای محلی و بسیار معروف جنوب غربی فرانسه است که از نظر غذایی سرشار از پروتئین های گیاهی و طبیعی است. این غذا نام خود را از “کاسول” که کاسه ای سفالی است و در ناحیه “ایسل” فرانسه تولید می شود گرفته است. این غذا به سبک های مختلفی تهیه می شود

طرز تهیه گالت سن میشل شیرینی فرانسوی

طرز تهیه گالت سن میشل شیرینی فرانسوی

 گالت سن میشل شیرینی فرانسوی در اوایل قرن ۲۰ یک شیرینی پز معروف فرانسوی به نام”ژوزف گرولیه” اقدام به تولید نوعی بیسکویت طلایی رنگ کرد و به دلیل مکانی که در آنجا زندگی می کرد نام سن میشل را برای شیرینی های خود انتخاب کرد. در سال ۱۹۰۵ همسر او ” کنستانس” تصمیم گرفت شیرینی

طرز تهیه  گوزلمه تخم مرغ با پنیر

طرز تهیه گوزلمه تخم مرغ با پنیر

ترکیه‌ای‌ها در خیلی از غذاهایشان از پنیر استفاده می کنند.  در این مطلب طرز تهیه یک نوع غذای ترکیه‌ای با پنیر را به شما آموزش می دهیم. شما می‌توانید از هر نوع پنیری که دوست دارید در این نوع غذا استفاده کنید. این غذای خوشمزه گوزلمه تخم مرغ با پنیر نام دارد. مواد اولیه خمیر

طرز تهیه بستنی زمستانی

طرز تهیه بستنی زمستانی

  نمیدونم اسم واقعیشم بستنی زمستونیه یا نه؟ولی در اصل یه جور مرنگ به حساب میاد… طرز تهیش خیلی آسونه و خیلی خوشمزه تر از بستنی زمستونیای توی بازاره.   ادامه مطلب : مواد لازم: سفیده تخم مرغ:4 عدد شکر:1 پیمانه جوهر لیمو:1/8 ق چ وانیل:1/8 ق چایخوری پودر ژلاتین:1 ق سوپخوری آب: 2 قاشق

طرز تهیه لاهماجون داخل تابه(ترکیه)

طرز تهیه لاهماجون داخل تابه(ترکیه)

سیر  (رنده شده ریز) ۱ حبه به دلخواه روغن مایع ۱تا۲ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی  (پوست گرفته ورنده شده) ۳تا۴ عدد گوشت  (چرخ کرده) ۳۰۰گرم پیاز  (خیلی ریز خرد شده) ۱عدد جعفری  (ریز خرد شده) مقداری به دلخواه نمک و ادویه و فلفل سیاه مقداری به دلخواه مواد

طرز تهیه موتبک

طرز تهیه موتبک

    آماده سازی و پخت موتبک : 90 دقیقه مواد لازم برای تهیه موتبک :  برنج  1 کیلو گرم گوشت گوسفندی 1 کیلو گرم  مرغ در صورتی که گوشت نمی خواهید  به میزان لازم پیاز 150 گرم به اضافه 1 عدد متوسط شوید 2 پیمانه رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری زردچوبه 1/2 قاشق

طرز تهیه کوردن بلو

طرز تهیه کوردن بلو

طرز تهیه کوردن بلو را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد. کوردن بلو غذایی با اصلیت فرانسوی که بسیار لذید بوده و به مرور در مصرف غذایی ایرانیان نیز جایگاه خود را پیدا نموده است. برای آموزش تهیه این غذای خوشمزه با ما همراه باشید. طرز تهیه کوردون بلو (cordon

طرزتهیه بابا قانوش

طرزتهیه بابا قانوش

  بادمجان 5 عدد . کشک 3 قاشق غذاخوری . سیر 5 حبه . روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری پیازچه 3 عدد . ابلیمو 3 قاشق غذاخوری . نمک و فلفل مقدار لازم . گوجه فرنگی و جعفری برای تزئین     طرز تهیه : بادمجان ها را با پوست روی شعله مستقیم گاز قرار