کد خبر : 9958
تاریخ انتشار : شنبه 15 شهریور 1393 - 18:53

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی/گل سازی

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی/گل سازی

   اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی   خمیر چینی بیشتر برای ساخت گلهای ظریف  استفاده میشه و خمیر ایتالیایی برای کارهای ضخیمتر  که بیشتر حالت فانتزی دارن.   خمیر چینی: چسب چوب شمال  1لیوان آب نصف لیوان آرد ذرت مخصوص گلسازی1لیوان وازلین به مقدار لازم گلیسیرین دو قاشق غذاخوری ابتدا قابلمه تفلون کوچک(قابلمه نباید

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی/گل سازی

 

 اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی

 

خمیر چینی بیشتر برای ساخت گلهای ظریف  استفاده میشه
و خمیر ایتالیایی برای کارهای ضخیمتر  که بیشتر حالت فانتزی دارن.

 

خمیر چینی:
چسب چوب شمال  1لیوان
آب نصف لیوان
آرد ذرت مخصوص گلسازی1لیوان
وازلین به مقدار لازم
گلیسیرین دو قاشق غذاخوری

ابتدا قابلمه تفلون کوچک(قابلمه نباید قبلا توش غذا پخته شده باشه….و در ضمن توی اون دیگه نمیتونید غذا بپزید) رو با وازلین زیاد خوب چرب میکنیم.یه قاشق چوبی هم برای اینکار لازم داریم.اونرو هم خوب با وازلین چرب میکنیم.

بعد از چرب کردن قابلمه و قاشق ….ابتدا نشاسته ذرت را داخل قابلمه میریزیم…سپس آب رو به نشاسته اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا کامل حل شود.گلیسیرین رو داخل لیوان ریخته و خوب داخل لیوان میچرخونیم و بعد چسب چوب رو داخل لیوان ریخته و بعد به نشاسته و آب اضافه میکنیم(با اینکار چسب چوب به هیچ وجه به لیوان نمیچسبه و کامل خالی میشه)

و خوب مخلوط کرده تا خمیر یکدست شود…
و بعد روی شعله ملایم میذاریم و خوب با قاشق خمیر رو هم میزنیم تا از حالت روان خارج بشه.با قاشق مرتب وسط خمیر رو باز میکنیم تا به صورت مایع چیزی باقی نمونه.دقت کنید که باید تا پایان کار خمیر باید بالای سرش باشید و مرتب هم بزنید تا خمیر نسوزه

بعد از جمع شدن و پخته شدن خمیر از روی حرارت برداشته و به همون صورت داغ با وازلین خوب ورز میدیم تا کل خمیر چرب بشه و خوب ورز بخوره بعد داخل پارچه سفید تمیزو بعد کیسه نایلن و بعد داخل ظرف دردارو میذاریم تا سرد بشه  و به اصطلاح خمیربرسه.


خمیر ایتالیایی
چسب چوب شمال 1 لیوان

گلیسیرین 2 قاشق غذاخوری

وازلین هم به مقدار لازم

نشاسته ذرت 1لیوان

مثل روش قبلی قابلمه و قاشق چوبی رو خوب چرب میکنیم.
نشاسته و چسب چوب و گلیسیرین رو داخل قابلمه ریخته و خوب با قاشق هم میزنیم تا گلوله ای نمونه و خمیر یکدست بشه

بعد روی کتری در حال جوش میذاریم وروی قابلمه یه بشقاب میذاریم.بعد از حدود 5 دقیقه خمیر رو با قاشق چک میکنیم.قاشق رو میندازیم زیر خمیر تا ببینیم بسته شده یا نه.بعد خمیر رو برمیگردونیم تا طرف دیگه اش هم حرارت ببینه.توی این حالت دیگه بشقاب رو نمیذاریم

بعد با قاشق مثل روش قبلی خوب وسط خمیر رو باز کرده تا خوب پخته بشه.خیلی هم حرارت ندید که خشک نشه
یکمی هم خمیر نرم بمونه اشکالی نداره.چون با حرارتی که داره پخته میشه
از روی حرارت برمیداریم و خوب با وازلین ورز میدیم

تا خمیرمون حسابی چرب و نرم بشه
بعد میذاریم داخل پارچه سفید و تمیز و بعد داخل کیسه و بعد ظرف دردار تا سرد بشه و جا بیوفته.

اموزش دستور خمیر از پرپرک عزیز تو مامی سایت.

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی/گل سازی

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی/گل سازی

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی/گل سازی

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی/گل سازی

 

READ
آموزش گره ی پیکو در قلاب بافی /قلاب بافی

برای مونتاژ کردن کار هم اول کمی چسب چوب شمال رو به پشت خمیر میزنیم و بعد میچسبونیم روی کار.

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی/گل سازی

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی/گل سازی

 

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی/گل سازی

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی/گل سازی

 

 

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی/گل سازی

 

اینم یه سری دیگه. برای تزیین ظروف سفره هفت سین هم قشنگ می شه.

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی/گل سازی

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی/گل سازی

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی/گل سازی

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی/گل سازی

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی/گل سازی

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی/گل سازی

اموزش خمیر چینی و خمیر ایتالیایی/گل سازی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *