خانه / هنرهای خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک میوه خشک/شیرینی

طرز تهیه کیک میوه خشک/شیرینی

 

اشپزی,آشپزی,شیرینی,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

کیک میوه خشک

انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات – کیک میوه خشک

مواد لازم:

 آب 1/3 فنجان
 شکر یا خاکه قند 4/3 فنجان +1 قاشق غذاخوری
 مخلوط میوه های خشک به دلخواه 1 و ½ فنجان
تخم مرغ 3 عدد
آرد 1 و ½ فنجان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
کره ذوب شده 11 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ابتدا در یک قابلمه کوچک آب و 1قاشق شکر راروی حرارت بالا قرار داده تا بجوشد.سپس میوه های خشک را اضافه می کنیم و می گذاریم 2تا3 دقیقه بماند و بعد می گذاریم کنار تا سرد شود.فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت می گذاریم.

شکر و تخم مرغ ها را با همزن خوب می زنیم تا رنگش روشن شود وبعد آرد و پکینگ پودر را که قبلا باهم مخلوط کرده ایم را کم کم به مخلوطمان اضافه و هم می زنیم.در آخر کره و میوه های خشک را بدون آب اضافه با مواد مخلوط می کنیم.قالب را با کاغذ مخصوص و چرب شده می پوشانیم و مواد کیک را در آن پخش می کنیم.قالب را به مدت 40 دقیقه در فر می گذاریم.

درباره‌ی bano1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *