طرز تهیه کیک میوه خشک/شیرینی
کیک میوه خشک انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات – کیک میوه خشک مواد لازم: آب 1/3 فنجان شکر یا خاکه قند 4/3 فنجان +1 قاشق غذاخوری مخلوط میوه های خشک به دلخواه 1 و ½ فنجان تخم مرغ 3 عدد آرد 1 و ½ فنجان بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری کره ذوب شده
انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات – کیک میوه خشک
مواد لازم:
آب | 1/3 فنجان |
شکر یا خاکه قند | 4/3 فنجان +1 قاشق غذاخوری |
مخلوط میوه های خشک به دلخواه | 1 و ½ فنجان |
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد | 1 و ½ فنجان |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
کره ذوب شده | 11 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
ابتدا در یک قابلمه کوچک آب و 1قاشق شکر راروی حرارت بالا قرار داده تا بجوشد.سپس میوه های خشک را اضافه می کنیم و می گذاریم 2تا3 دقیقه بماند و بعد می گذاریم کنار تا سرد شود.فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت می گذاریم.
شکر و تخم مرغ ها را با همزن خوب می زنیم تا رنگش روشن شود وبعد آرد و پکینگ پودر را که قبلا باهم مخلوط کرده ایم را کم کم به مخلوطمان اضافه و هم می زنیم.در آخر کره و میوه های خشک را بدون آب اضافه با مواد مخلوط می کنیم.قالب را با کاغذ مخصوص و چرب شده می پوشانیم و مواد کیک را در آن پخش می کنیم.قالب را به مدت 40 دقیقه در فر می گذاریم.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش انواع شیرینی ، آموزش انواع کیک ، آموزش کیک میوه خشک ، دستور پخت کیک میوه خشک ، ذستور تهیه کیک میوه خشک ، روش پخت کیک میوه خشک ، روش تهیه کیک میوه خشک ، شیرینی ، طرز تهیه کیک میوه خشک ، کیک ، کیک میوه خشک ، گل بانو ، گلبانو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0