طرز تهیه دسر ماست/دسر
مواد لازم: ماست ۲پیمانه شیر یک چهارم پیمانه شکر یک چهارم پیمانه پودر ژلاتین ۳قاشق سوپخوری آب آناناس یک دوم پیمانه آب ۴قاشق سوپخوری آناناس خرد شده به اندازه دلخواه طرز تهیه: ۱.شیر +شکر رو روی حرارت میذاریم و مدام هم میزنیم تا جایی که شکر در شیر حل بشه(نباید
مواد لازم:
ماست ۲پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
پودر ژلاتین ۳قاشق سوپخوری
آب آناناس یک دوم پیمانه
آب ۴قاشق سوپخوری
آناناس خرد شده به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
۱.شیر +شکر رو روی حرارت میذاریم و مدام هم میزنیم تا جایی که شکر در شیر حل بشه(نباید به جوش بیاد)*بعد از روی حرارت برمیداریم و در ظرف جداگانه ای میریزیم.
۲.حالا ماست رو به شیر اضافه و خوب با هم مخلوط میکنیم.
۳.تا موادمون گرمه ژلاتین(بن ماری)رو اضافه میکنیم.(نباید مایه مون سرد بشه چون ژلاتین لخته میشه)*
۴.و در آخر آب آناناس رو اضافه میکنیم.
۵.برای طعم بهتر این دسر از تکه های آناناس هم میتونیم استفاده کنیم.
۶.حالا مایه مون آماده ست برای ریختن در قالب مورد نظرمون….
۷.قالب رو در یخچال به مدت ۴تا۵ساعت باید کاملا خودشو بگیره (هر زمانی که انگشت رو دسر زدین و نچسبید دسر آماده ست)*دور قالب مورد نظر رو آزاد میکنیم و بعد در ظرف مورد نظر قرار میدیم و با میوه فصل توت فرنگی تزئین و سرو میکنیم….
به همین راحتی نوش جان…
نکته:
۱.به جای آناناس میتونید از میوه های دیگری هم استفاده کنید ولی از آب میوه هایی که ترش هستن مثل آب آلبالو استفاده نکنید چون ماست بریده بریده میشه.*
۲.اگه دوست ندارین این دسر رژیمی باشه میتونید از یک و یک دوم پیمانه ماست+یک دوم پیمانه خامه استفاده کنید.*
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0