کد خبر : 8870
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 14 مرداد 1393 - 18:14

طرز تهیه کافه لاته /نوشیدنی

طرز تهیه کافه لاته /نوشیدنی

کافه لاته می تواند یک نوشیدنی بسیار خوب برای شروع روز و یا یک نوشیدنی گرم و دلچسب برای یک بعد از ظهر خنک باشد. مناسب برای :2 نفر زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه با این میزان مواد می توان 2 فنجان کافه لاته در 25 دقیقه تهیه نمود. اسپرسو قهوه نسبتا غلیظی

کافه لاته می تواند یک نوشیدنی بسیار خوب برای شروع روز و یا یک نوشیدنی گرم و دلچسب برای یک بعد از ظهر خنک باشد.

مناسب برای :2 نفر

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

با این میزان مواد می توان 2 فنجان کافه لاته در 25 دقیقه تهیه نمود.

اسپرسو قهوه نسبتا غلیظی است که میزان کافئین بالایی دارد و با عبور بخار آب جوش از میان دانه‌های قهوه آسیاب شده و به وسیله دستگاه مخصوص تهیه می‌شود. اسپرسو ماده اولیه و لازم برای تهیه کاپوچینو و کافه لاته است. چناچه دستگاه اسپرسو در منزل ندارید می‌توانید از قهوه ترک برای تهیه این کافه لاته استفاده کنید.

استفاده از دستگاه اسپرسو ساز باعث می شود که شیر هم داغ شود و هم مقداری کف کند.

مواد لازم:

شیر سرد

¼ 2 پیمانه

پودر قهوه اسپرسو

1 پیمانه

طرز تهیه:

  1.  شیر را داخل دستگاه اسپرسو می ریزیم. اسپرسو را بین دو فنجان تقسیم می کنیم.
  2. شیر داغ شده را روی اسپرسو ها می ریزیم به طوری که کف روی آن نریزد و فقط شیر ریخته شود.
  3. سپس کف  روی شیر را با قاشق روی هر لیوان می گذاریم و داغ سرو می کنیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *