کد خبر : 8692
تاریخ انتشار : شنبه 11 مرداد 1393 - 14:01

طرز تهیه قابلمه/آشپزی

طرز تهیه قابلمه/آشپزی

 مواد لازم (جهت 4-5 نفر) : فیله ماهی ازون برون قطعه قطعه                    نیم کبلو پیاز ساطوری                                             یک عدد سیبزمینی پوست گرفته گردویی                  3 تا 4 عدد کشمش بی هسته                                  1پیمانه رب گوجه فرنگی                                      1 قاشق غذاخوری زردچوبه                                                 1 قاشق مرباخوری روغن، نمک، فلفل                                    به میزان لازم  طرز تهیه : ماهی را بشویید و لای حوله

طرز تهیه قابلمه


 مواد لازم (جهت 4-5 نفر) :

فیله ماهی ازون برون قطعه قطعه                    نیم کبلو

پیاز ساطوری                                             یک عدد

سیبزمینی پوست گرفته گردویی                  3 تا 4 عدد

کشمش بی هسته                                  1پیمانه

رب گوجه فرنگی                                      1 قاشق غذاخوری

زردچوبه                                                 1 قاشق مرباخوری

روغن، نمک، فلفل                                    به میزان لازم

 طرز تهیه :

ماهی را بشویید و لای حوله خشک کنید . 5-6 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد . قطعه های ماهی را در روغن بگذارید و هر دو روی آن ها را 3-4 دقیقه سرخ کنید .

رب گوجه فرنگی و کشمش و زرد چوبه را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و 3-4 چرخ بدهید و سپس 1 پیمانه آب بریزید تا به جوش بیاید . شعله را کم کنید و بگذارید 10-15 دقیقه بپزد .
سیب زمینی را در قابلمه بریزید وزیرو رو کنید . در قابلمه  را ببندید و25-20 دقیقه بپزید تا خورش به روغن بنشیند .


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *