کد خبر : 8526
تاریخ انتشار : دوشنبه 2 تیر 1393 - 22:10

روش پخت متفاوت کشک بادمجان /آشپزی

روش پخت متفاوت  کشک بادمجان  /آشپزی

مواد لازم: بادمجان سرخ شده پیاز داغ کشک گردو آسیاب شده عناع داغ و گوشت چرخ کرده سرخ شده جهت تزئین سیب زمینی متوسط = دو سه عدد طرز تهیه : شاید به نظر رسد سیب زمینی هیچ تناسبی در این غذا ندارد اما باید عرض کنم که اولا طعمش اصلا مشخص نمی شود و

مواد لازم: روش پخت متفاوت کشک بادمجان /آشپزی
بادمجان سرخ شده
پیاز داغ
کشک
گردو آسیاب شده
عناع داغ و گوشت چرخ کرده سرخ شده جهت تزئین
سیب زمینی متوسط = دو سه عدد
طرز تهیه :

شاید به نظر رسد سیب زمینی هیچ تناسبی در این غذا ندارد اما باید عرض کنم که اولا طعمش اصلا مشخص نمی شود و طعم اصلی غذا غالب خواهد شد بلکه فقط باعث یک دست شدن و چسبندگی و جا افتادن این غذا می شود ..بادمجان ها را سرخ کرده همراه کمی پیاز داغ و سیب ز مینی می گذاریم بپزد بعد ان را له کرده کشک را اضافه می کنیم البته نمک و زردچوبه که دیگر لازم به ذکر نیست ..اضافه کرده کمی گردوی آسیباب شده را به غذا می افزاییم پس از جا افتادن در ظرف می کشیم و با پیاز داغ و نعناع داغ و گوشت چرخ کرده تزیین می کنیم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *