خانه / هنرهای خانه / آشپزی / طرز تهیه شیرینی سکه های چنگالی/شیرینی

طرز تهیه شیرینی سکه های چنگالی/شیرینی

راستش ظاهرشون شبیه به سکه ست و با چنگالم تزیین می شه. بنابراین اسمش رو گذاشتم سکه های چنگالی!! بیشتر بهش می یاد.
راحت و با صرفه و خوشگل و خوشمزه!!
میگید نه؟؟ امتحان کنید خوب.

 

 

این شیرینی نه تنها برای عید نوروز بلکه برای میهمانیها و مجالسم خیلی مناسبه. مقدار زیادی بهتون شیرینی خوشگل و خوشمزه میده .

ظاهر شیکی داره و مهمون پسنده.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


مواد لازم:
آرد ۲۵۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
آب سرد ¼ پیمانه
پودر قند ۱۰۰ گرم
نمک کمی
وانیل ¼ ق.چ
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری

 

 

 

همونطور که می بینید مواد ساده و کمی داره و همشونم در دسترس هستند.
اما نکته مهم شیرینی های نوروز اینه که حتما باید با ترازو و دقیق  اندازه گیری بشند تا نتیجه خوب باشه.

این شیرینی رو میتونید هم وانیلی و هم شکلاتی درست کنید.
اگه وانیلی بود که هیچ. طبق دستور پیش برید.
اما اگه خواستید شکلاتی یا با طعم قهوه درست کنید باید ۳ قاشق از آرد دستور کم کنید و جاش ۳ قاشق پودر کاکائو بزنید.

در قدم اول پودر قند و کاکائو و آرد رو الک کنید.

 

چنگالی-4

 

و در کاسه ای بریزید و کره سرد مکعبی خرد شده رو بهش اضافه کنید

 

شیرینی-چنگالی-سکه-ای-1

 

چنگالی-شکلاتی-5

 

 

و با نوک انگشتان به خورد آرد بدیدش.

 

چنگالی-6

 

ورز ندید و چنگ نزنید که شیرینی خشک و سفت می شه. فقط با نوک انگشت در حدی که مثل خرده های نان بشه.
حالا بهش آب سرد رو اضافه کنید و خمیر رو جمع کنید.

 

شیرینی-چنگالی-2
نیازی به استراحت نداره. با یک قاشق چایخوری دونه دونه از خمیر قدر فندق بردارید و توی دست گرد کنید و توی سینی بگذارید. نیازی به کاغذ روغنی نیست. میتونید خیلی کم ته سینی رو چرب کنید. با کره با روغن جامد یا اسپری

 

چنگالی-9
با کمی فاصله توی سینی بچینید و یکی یکی روشون با چنگال طرح بندازید.

 

چنگالی-3
خیلی خوشگل می شند. منکه خیلی دوستشون دارم مخصوصا شکلاتی هاشو با پودر کاکائو دارک درست کنید و به تلخی بزنه خیلی عالی می شه.

دوستان گلم شیرینی های نوروز درست کردنشون سخت نیست و مواد زیادی لازم ندارند فقط رعایت کردن چند تا نکته کوچیک میتونه بهتون یک نتیجه عالی بده یا رعایت نکردنش بهتون یک شیرینی بد و سفت و ولو شده.

من همیشه سر کلاس ها هم به بچه ها تاکید می کنم که نکته های کوچیک رو فراموش نکنند. چون در ظاهر چیزی نیست ولی همین ریز نکته هاست که باعث نتیجه عالی می شه.

دوستان گلم اضافه خمیر رو اگر سرعت عملتون کمه توی نایلون نگه دارید تا خشک و سفت نشه.

برای زیبایی و یک اندازه بودن شیرینیهاتون همه رو دونه دونه با قاشق های اندازه گیری مقدار خمیرش رو بردارید تا یکدست و یک اندازه باشند.

 

 

چنگالی-7

 

 

چنگالی-8

توی فری که با دمای ۱۶۰ درجه از ۱۵ دقیقه جلوتر روشنش کردی به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید و حواستون باشه که ممکنه زمان متغیر باشه برای یکی از فرهای من که توش درست کردم ۷ دقیقه کافی بود.
خیلی ساده و آسون  و خوشمزه.

حدود ۵۰- ۶۰ تایی بهتون شیرینی میده.

نکته مهم دیگه ای که باید رعایت بکنید اینه که در تمام کیک ها و شیرینیهاتون عجله رو فراموش کنید!!! و به شیرینی از فر در اومده زمان کافی برای خنک شدن در همون سینی بدید و بعدشم به توری یا ظرف دیگه ای منتقل کنید تا کاملا خنک خنک بشند. و بعد توی یک ظرف در بسته تا زمان تزیین و چیدمان نهایی نگهشون دارید.

این شیرینی نباید تغییر رنگ بده.

چنگالی-10

 

شکلاتی ها رو توی شکلات آب شده سفید بزنید  نصفیش رو و روش پودر پسته بپاشید
و وانیلی ها رو توی شکلات سیاه و روش پودر نارگیل بپاشید. یا هر جور که دوست دارید تزینشون کنید.

 

تزیین-چنگالی-2

 

 

تزیین-چنگالی-و-نعلی

 

چنگالی-شکلاتی-تزیین2

توجه داشته باشید که این شیرینی خیلی سالمه . تخم مرغ هم نداره و ماندگاریشم بالاست. میتونید فریزشم بکنید.
ظرف در بسته دمای محیط در جای کمی خنک.
نوش جان
شاد باشید
شف نگین

 

شیرینی-سکه-ای-1

 

 

سکه-ای-کادو

 

 

سکه-ای-بی-تزیین2

منبع:دنیای شیرین آشپزی

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

آموزش بافت موتیف خرس تدی

جز خانم های هنرمندی هستید که به کار قلاب بافی علاقه خاص دارید و دنبال …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


7 + 1 =

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس