خانه / هنرهای خانه / آشپزی / طرز تهیه تخم‌مرغ پوشه /آشپزی

طرز تهیه تخم‌مرغ پوشه /آشپزی

بهترین نوع تخم‌‌مرغ را باید تهیه پوشه انتخاب کنیم تخم‌مرغی که حجم زیادی سفیدی داشته باشد و تمایل خیلی کمی به جدا شدن سفید و زرده در آب داشته باشند. تخم‌مرغ بی‌کیفیت را اصلاً نمی‌توانید برای تخم‌مرغ پوشه استفاده کنید. زیرا سفیده آن خیلی نازک و باریک است و به راحتی در آب پخش می‌شود.
بهترین حالت تخم‌مرغ پوشه، حالتی است که سفیده به طور کامل دور زرده منسجم را گرفته باشد. استفاده از مقدار خیلی کمی سرکه می‌تواند کمک کند تا زرده از سفیده جدا نشود همچنین باعث می‌شود سفیده سفید رنگ‌تر و لطیف‌تر شود.
استفاده بیش از حد سرکه مالت (گندم) باعث بدرنگ شدن سفیده می شود، بهتر است مزه اصلی پوشه، مزه غالب سرکه باشد و از سرکه سفید استفاده کنید.

290098re.jpg
1 2 3 4 5

مواد لازم

تخم مرغ ۴ عدد
نان تست (آغشته به کره) ۴ عدد
پنیر پارمزان (رنده شده) ۵۰ گرم

طرز تهیه

۱٫با دقت تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی در قابلمه ای حاوی آب و کمی سرکه بریزید. (حتماً آب در حد جوش باشد، ولی در حال جوشیدن نباشد و حباب های آن خیلی حرکت کنند درجه دمای آب بسیار مهم است)
۲٫در حدود سه تا چهار دقیقه تخم مرغ ها در آب نیم جوش قرار گیرند تا کمی سفت شوند؛
۳٫خیلی با دقت تخم مرغ ها را با کفگیر قاشقی سوراخ دار از قابلمه خارج کنید و داخل کاسه‌ای حاوی آب یخ قرار دهید.
۴٫در صورت نیاز سفیده را کمی مرتب کنید.
۵٫مجدداً در قابلمه‌ای حاوی آب داغ و نمک به مدت نیم تا دو دقیقه قرار دهید، با دقت با قاشق از آب خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا کمی خشک، سپس استفاده کنید.
۶٫نان را در ظرف مورد نظر قرار دهید؛
۷٫تخم‌مرغ داغ و کاملاً خشک شده را در ظرف قرار دهید و مقداری پنیر پارمزان روی آن ریخته و سرو کنید.

فکر بکر

تخم‌مرغ پوشه را می‌توانید روی برگ‌های اسفناج قرار دهید و سرو کرد.

منبع:ساناز سانیا

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

آموزش بافت موتیف خرس تدی

جز خانم های هنرمندی هستید که به کار قلاب بافی علاقه خاص دارید و دنبال …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


1 + 2 =

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس