کد خبر : 8466
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 27 خرداد 1393 - 22:33

 طرز تهیه شنیسل روسی /آشپزی

 طرز تهیه شنیسل روسی /آشپزی

  آماده سازی : 60 دقیقه پخت : 30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه شنیسل روسی برای 8 نفر :  سینه مرغ متصل به کتف 2 عدد  پنیر پیتزا ورقه ای  4 عدد  کره گیاهی 25 گرم  گشنیز خرد شده  2 قاشق غذا خوری  آرد سوخاری و آرد زعفرانی به میزان لازم  تخم مرغ 2

 

شنیسل روسی,تهیه شنیسل روسی
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه شنیسل روسی برای 8 نفر :

 سینه مرغ متصل به کتف 2 عدد
 پنیر پیتزا ورقه ای  4 عدد
 کره گیاهی 25 گرم
 گشنیز خرد شده  2 قاشق غذا خوری
 آرد سوخاری و آرد زعفرانی به میزان لازم
 تخم مرغ 2 عدد
 خامه 1 قاشق غذا خوری
 آبلیمو  به میزان لازم
 نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه شنیسل روسی :
سینه مرغ را با آبلیمو و نمک آغشته کرده.

 

شنیسل روسی,تهیه شنیسل روسی
سپس به دو نیم کرده طوری که بهم وصل باشد و روی آنرا نایلون بکشید و با استیک کوب آنرا بکوبید.

 

شنیسل روسی,تهیه شنیسل روسی
و روی میز کار قرار داده و وسط ان 2 پنیر ورقه گذاشته و نیمی از کره و گشنیز بریزید و دوباره به هم وصل کنید و کمی با استیک کوب بزنید.

 

شنیسل روسی,تهیه شنیسل روسی
آرد سوخاری و آرد زعفرانی را به میزان آرد سوخاری دو برابر آرد زعفرانی با هم مخلوط کنید و مرغ را در آن بغلطانید .تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کرده و مرغ را در آن بغلطانید و مجددا در آرد سوخاری و آرد زعفرانی بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید .میتوانید در مرحله دوم از کورن فلکس پودر شده هم استفاده کنید و با آرد سوخاری مخلوط نمایید .حرارت را کم کنید تا مغز پخت شود.

READ
طرز تهیه کیک‌بستنی شکلات و بادام زمینی/دسر

 

شنیسل روسی,تهیه شنیسل روسی
سپس روی دستمال گذاشته تا روغن آن گرفته شود و برای اطمینان بیشتر از پخت آن کیوسکی آماده را در ماکروفر برای 5 دقیقه حرارت دهید . شنیسل روسی را با انواع سس می توان سرو کرد .

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *