خانه / هنرهای خانه / آشپزی / طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی /آشپزی

طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی /آشپزی

 

برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی, پخت برنج سرخ شده غذای تایلندی
آماده سازی : 30 دقیقه 
پخت : 20 دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر :

 برنج 300 گرم
 شیر نارگیل  500 میلی لیتر
 آب 180 میلی لیتر
 نمک 1/2 قاشق غذا خوری
 سس باربیکیو 2 قاشق غذا خوری
 سس سویا 2 قاشق غذا خوری
 شکر 1 قاشق چای خوری
 روغن مایع  1 قاشق غذا خوری
 سیر له شده 3 حبه
* فلفل قرمز 3 عدد
گوشت چرخ کرده 600 گرم
ریحان 50 گرم

* فلفل قرمز     3 عدد     دانه ها را در آورده و برش طولی 5 سانتی متر دهید

 

طرز تهیه :
نکته : سعی کنید طعم های جدید را امتحان کنید چون این غذا با شیر نارگیل پخته می شود دلیل نمیشود که بدمزه باشد،این غذا بسیار خوشمزه و با مزاج ایرانی سازگار است.
برنج خود را با آب بشوئید و همراه با شیر نارگیل ، 180 میلی لیتر آب و نمک در قابلمه ای روی شعله ملایم بگذارید به مدت 20-15 دقیقه تا به حالت کته در آید.
اکنون سس باربکیو ، سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در ماهی تابه یا واک ( نوعی ماهی تابه ) روغن مایع بریزید و سیر و فلفل قرمز ها را اضافه کنید و تفت دهید.
سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید و بگذارید گوشت ها قهوه ای و خرد شوند 5-4 دقیقه این کار را ادامه دهید.
بعد از 5 دقیقه مخلوط شکر را به تابه اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید.
غذای شما حاضر است،برنج سرخ شده با نارگیل را در بشقابها بکشید و گوشت را روی آن بریزید و با کمی ریحان و فلفل قرمز تزئین کنید.

منبع:بیتوته

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

آموزش دوخت کیف گذرنامه و مدارک چرم

دوخت کیف چرم ، آموزش دوخت کیف گذرنامه و مدارک چرم  : یکی از کارهای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس