خانه / هنرهای خانه / آشپزی / طرز تهیه زاکوتو/شیرینی

طرز تهیه زاکوتو/شیرینی

 

طرز تهیه زاکوتو, نحوه درست کردن زاکوتو

آماده سازی :۲۴۰ دقیقه
پخت : ۳۵ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه زاکوتو برای ۸ نفر:

پودر کیک آماده  ترجیحا پرتقالی  ۱ عدد
 خامه  پر چرب ۱۰۰  گرم
 پنیر ماسکارپونه ۲۰۰  گرم
 پرتقال پوست کنده و فیله شده ۱ عدد
سیب  با پوست خورد شده ۱  عدد
شکلات های ریز ۱  لیوان
 پودر ژلاتین    ۴  قاشق چای خوری
 آب ۱/۲  لیوان
شکر ۱۰۰  گرم

 

طرز تهیه زاکوتو:
۱- کیک اسفنجی را مطابق دستورالعمل ذکر شده بر روی جعبه آماده نگاه کنید و بگذارید خنک شود.
۲-  زمانیکه کیک اسفنجی شما در فر است مایه ی داخل زاکتو را آماده کنید
۳-  پنیر ماسکارپونه،خامه و شکر را با همرن به آرامی مخلوط کنید تا زمانیکه جای پره های همزن روی مایه بیافتد
۴-  میوه ها را پوست کنده و خورد کنید، برشها باید هم اندازه باشد
۵-  پودر ژلاتین را در نصف لیوان آب حل کنید و در ظرفی بریزید و به روش بن ماری آب کنید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود
۶-پودر ژلاتین را به مایه اضافه کنید و با هم زن چند ثانیه هم بزنید، میوه ها را به مایه اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید و در یخچال بگذارید
۷-  هنگامیکه کیک اسفنجی شما پخته و خنک شد نوبت به برش زدن و چیدن آن است که مهمترین بخش در درست کردن زاکتو است .ظرف چینی یا در اصل گردی انتخاب کنید کیک اسفنجی را روی تخته ای بگذارید و با چاقوی تیز بلند برش های طولی منظم بزنید، این برش ها را کنار هم روی روی کف و بدنه ظرف بچینید
۸-  مایه آماده شده را درون ظرفی که با کیک اسفنجی پوشاندیم بریزید، اگر از کیک اسفنجی چیزی مانده بود روی مایه را با آن بپوشانید
۹-  روی ظرف را سلیفون بکشید و ۵ ساعت در یخچال بگذارید
۱۰- بعد از ۵ ساعت (حداقل) از یخچال بیرون آورید و در ظرفی بزرگتر برگردانید

منبع:بیتوته

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

آموزش بافت موتیف خرس تدی

جز خانم های هنرمندی هستید که به کار قلاب بافی علاقه خاص دارید و دنبال …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ 1 = 10

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس