آموزش دسر ساندویچ بستنی/دسر
● مواد لازم برای ۸ نفر: ▪ بستنی آماده، به میزان کافی و طعم دلخواه. ▪ آرد ذرت، ۴قاشق غذاخوری سرخالی. ▪ آرد کیک، ۴قاشق غذاخوری سرخالی. ▪ کرم تارتار، به اندازه نوک قاشق مرباخوری. ▪ وانیل، مقدار کمی. ▪ شکر، ۶۰گرم. ▪ تخم مرغ، ۳عدد. ▪ پودر قند، مقدار کمی ●
● مواد لازم برای ۸ نفر:
▪ بستنی آماده، به میزان کافی و طعم دلخواه.
▪ آرد ذرت، ۴قاشق غذاخوری سرخالی.
▪ آرد کیک، ۴قاشق غذاخوری سرخالی.
▪ کرم تارتار، به اندازه نوک قاشق مرباخوری.
▪ وانیل، مقدار کمی.
▪ شکر، ۶۰گرم.
▪ تخم مرغ، ۳عدد.
▪ پودر قند، مقدار کمی
● طرز تهیه:
فر را روی ۲۲۰درجه حرارت تنظیم کنید. ۲ سینی را با کاغذ روغنی کمی چرب شده آماده کنید. آرد ذرت و آرد کیک را باهم الک کنید. سفیده و زرده را از هم جدا کنید. سفیده را با کرم تارتار بزنید تا سفت شود و شکل بگیرد سپس وانیل را به آن اضافه کنید. آرام آرام زرده زده شده را به سفیده تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید. در این مرحله ابتدا نصف آرد را اضافه کنید و به آرامی مواد را هم بزنید و سپس بقیه آرد را اضافه کرده و هم بزنید. مواد بیسکویت را داخل قیف ریخته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. با خمیر سردشده، برای هر بیسکویت ۲عدد خمیر به اندازه ۵/۹۸ سانتی متر کنار هم بریزید و به مدت ۸دقیقه در فر قرار دهید سپس در فر را باز کنید و بگذارید دوباره ۶دقیقه دیگر نیز بپزد. پس از پخت بگذارید بیسکویت ها خنک شوند، سپس بستنی را بین بیسکویت ها بریزید و کمی پودر قند روی آن بپاشید.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش دسر ساندویچ بستنی ، اموزش دسر سرد ، درست کردن دسر ساندویچ بستنی ، دستور تهیه دسر ساندویچ بستنی ، دسر ، دسر ساندویچ بستنی ، دسر سرد ، روش تهیه دسر ساندویچ بستنی ، طرز تهیه دسر ساندویچ بستنی ، گالبانو ، گل بانو ، نحوه پخت دسر ساندویچ بستنی ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0