کد خبر : 8253
تاریخ انتشار : دوشنبه 19 خرداد 1393 - 21:43

آموزش دسر ساندویچ بستنی/دسر

آموزش دسر  ساندویچ بستنی/دسر

      ● مواد لازم برای ۸ نفر: ▪ بستنی آماده، به میزان کافی و طعم دلخواه. ▪ آرد ذرت، ۴قاشق غذاخوری سرخالی. ▪ آرد کیک، ۴قاشق غذاخوری سرخالی. ▪ کرم تارتار، به اندازه نوک قاشق مرباخوری. ▪ وانیل، مقدار کمی. ▪ شکر، ۶۰گرم. ▪ تخم مرغ، ۳عدد. ▪ پودر قند، مقدار کمی ●

 

طرز تهیه دسر ساندویچ بستنی

 

 


● مواد لازم برای ۸ نفر:
▪ بستنی آماده، به میزان کافی و طعم دلخواه.
▪ آرد ذرت، ۴قاشق غذاخوری سرخالی.
▪ آرد کیک، ۴قاشق غذاخوری سرخالی.
▪ کرم تارتار، به اندازه نوک قاشق مرباخوری.
▪ وانیل، مقدار کمی.
▪ شکر، ۶۰گرم.
▪ تخم مرغ، ۳عدد.
▪ پودر قند، مقدار کمی
● طرز تهیه:
فر را روی ۲۲۰درجه حرارت تنظیم کنید. ۲ سینی را با کاغذ روغنی کمی چرب شده آماده کنید. آرد ذرت و آرد کیک را باهم الک کنید. سفیده و زرده را از هم جدا کنید. سفیده را با کرم تارتار بزنید تا سفت شود و شکل بگیرد سپس وانیل را به آن اضافه کنید. آرام آرام زرده زده شده را به سفیده تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید. در این مرحله ابتدا نصف آرد را اضافه کنید و به آرامی مواد را هم بزنید و سپس بقیه آرد را اضافه کرده و هم بزنید. مواد بیسکویت را داخل قیف ریخته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. با خمیر سردشده، برای هر بیسکویت ۲عدد خمیر به اندازه ۵/۹۸ سانتی متر کنار هم بریزید و به مدت ۸دقیقه در فر قرار دهید سپس در فر را باز کنید و بگذارید دوباره ۶دقیقه دیگر نیز بپزد. پس از پخت بگذارید بیسکویت ها خنک شوند، سپس بستنی را بین بیسکویت ها بریزید و کمی پودر قند روی آن بپاشید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *