کد خبر : 812
تاریخ انتشار : شنبه 22 تیر 1392 - 4:53

آموزش طرز تهیه زولبیا وبامیه برای سفره های افطار

آموزش طرز تهیه زولبیا وبامیه برای سفره های افطار

طرز تهیه: نشاسته را در ماست حل کرده و از صافی رد می‌کنیم تا صاف و بدون گلوله شود. سپس آرد را اضافه کرده و مخلوط می‌نماییم. مایه را یکی دو ساعت می‌گذاریم بماند. روغن مایع فراوان را داغ می‌کنیم و بعد مایه را در قیف مخصوص ریخته و به شکل خطوطی دایره وار در روغن داغ شده می‌ریزیم.

زولبیازولبیا بامیه

مواد لازم: نشاسته: ۵۰۰ گرم / ماست: ۱۵۰ گرم/ شکر: ۲۰۰ گرم/ روغن: به میزان لازم / گلاب: نصف استکان

طرز تهیه: نشاسته را در ماست حل کرده و از صافی رد می‌کنیم تا صاف و بدون گلوله شود. سپس آرد را اضافه کرده و مخلوط می‌نماییم. مایه را یکی دو ساعت می‌گذاریم بماند. روغن مایع فراوان را داغ می‌کنیم و بعد مایه را در قیف مخصوص ریخته و به شکل خطوطی دایره وار در روغن داغ شده می‌ریزیم.

در صورتی که زولبیا خوب پف نکرد جوش شیرین را با مایه مخلوط می‌کنیم. به همین ترتیب زولبیا را آماده می‌کنیم و دو طرف آن را سرخ می‌کنیم و بلا فاصله در شربت زولبیا می‌اندازیم.

شربت زولبیا و بامیه

مواد لازم: شکر: ۲ فنجان /آ ب: یک فنجان / گلاب: نصف استکان / زعفران حل شده : یک قاشق مرباخوری /آ ب لیمو : یک قاشق مرباخوری

سپس آب لیمو را می‌ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می‌داریم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *