کد خبر : 802
تاریخ انتشار : شنبه 22 تیر 1392 - 4:13

آموزش یک نوع غذاکبابی خوشمزه برای سفره های افطار

آموزش یک نوع غذاکبابی خوشمزه برای سفره های افطار

آموزش یک نوع غذاکبابی خوشمزه برای سفره های افطار

جوجه کباب استانبولی مخصوص سحر یا شام بعد از افطارتان
مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و 12 ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند بار زیر و رو کنید ، تکه های مرغ را لوله کنید و …
مواد لازم جهت 5 تا 6 نفر:
سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته                           1کیلو
سیر کوبیده                                                                  3 تا 4 حبه
پیاز کوچک پوست گرفته                                                 10-12 عدد
گوجه فرنگی کوچک                                                        8-10 عدد
فلفل دلمه ای خورد کرده                                                 1-2 عدد
نعنای خشک                                                                1قاشق مرباخوری
آبلیموی تازه                                                                 2-3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون                                                                  نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه                                                         به میزان لازم
 مرغ را لوله کنید و …

مواد لازم جهت 5 تا 6 نفر:
سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته                           1کیلو
سیر کوبیده                                                                  3 تا 4 حبه
پیاز کوچک پوست گرفته                                                 10-12 عدد
گوجه فرنگی کوچک                                                        8-10 عدد
فلفل دلمه ای خورد کرده                                                 1-2 عدد
نعنای خشک                                                                1قاشق مرباخوری
آبلیموی تازه                                                                 2-3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون                                                                  نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه                                                         به میزان لازم

طرز تهيه :

روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و 12 ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید .

تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.

سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .
نوش جان ، التماس دعا
اختصاصی سیمرغ

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *