کد خبر : 7946
تاریخ انتشار : جمعه 9 خرداد 1393 - 18:21
طرز تهیه آش سه نگه سیر /آشپزی
مواد لازم برای 4 الی 5 نفر : _ گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان 300 الی 400 گرم _ برنج نصف پیمانه _ عدس 1 پیمانه _ کشک پاستوریزه 5 قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر 3 لیوان ) _ زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم _
_ گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان 300 الی 400 گرم
_ کشک پاستوریزه 5 قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر 3 لیوان )
_ زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
_ پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن و نعناع داغ برای تزئین
یکی از غذاهای کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .
در این آش من بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا کردم و گوشت را تکه تکه کرده و در آش ریختم .
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0