کد خبر : 7899
تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 خرداد 1393 - 22:54

آموزش درست کردن نهفته خرما/دسر مخصوص ماه رمضان

آموزش درست کردن نهفته خرما/دسر مخصوص ماه رمضان

یک ایده خوشمزه و زیبا برای مهمانیهای رمضان       ادامه مطلب : مواد لازم: خرماي هسته گرفته:150عدد گردو:به تعداد خرماها(البته یک چهارم گردو) آرد:3 پیمانه پودر قند: نصف پیمانه زرده تخم مرغ:1 عدد کره:سه چهارم پیمانه شیر:نصف پیمانه سفیده تخم مرغ :یک عدد وانیل:یک چهارم ق چ دارچین و پودر شکر و کنجد:به

یک ایده خوشمزه و زیبا برای مهمانیهای رمضان

 

12

 

 


ادامه مطلب :

مواد لازم:

خرماي هسته گرفته:150عدد

گردو:به تعداد خرماها(البته یک چهارم گردو)

آرد:3 پیمانه

پودر قند: نصف پیمانه

زرده تخم مرغ:1 عدد

کره:سه چهارم پیمانه

شیر:نصف پیمانه

سفیده تخم مرغ :یک عدد

وانیل:یک چهارم ق چ

دارچین و پودر شکر و کنجد:به میزان لازم

دستور تهیه:

ابتدا کره و پودر قند را با همزن بزنید بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.

2

و بعد به تدریج شیر و آرد را هم اضافه نمایید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.حالا هسته های خرما را در آورده و یک چهارم مغز گردو را در آن قرار دهید.خمیر را به قطر نیم سانت باز کنید و به صورت نوارهایی به اندازه طول خرما برش دهید .

3

نوار را یک دور به دور خرما بپیچید.

4

و بعد سفیده را با چنگال کمی بزنید و خرماهای رول شده را ابتدا در سفیده و بعد در کنجد یا در مخلوط دارچین و پودر شکر بغلطانید.

5

 

و درسینی فر چرب شده قرار دهید و در فر با حرارت 160 درجه ودرطبقه وسط فر به مدت 15-20 دقیقه بپزید.سپس بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر بچینید.برای ماندگاری بیشتر در ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید.

READ
سوپ‌های گرم برای هوای سرد /آشپزی

8

نهفته خرما

من نصف این دستورو درست کردم ولی همون یک زرده تخم مرغ رو استفاده کردم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *