کد خبر : 7860
تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 خرداد 1393 - 17:47

آموزش درست کردن قیف ژامبون با سیب‌ زمینی/آشپزی

آموزش درست کردن قیف ژامبون با سیب‌ زمینی/آشپزی

  آموزش درست کردن قیف ژامبون با سیب‌ زمینی   مواد اولیه :    خمیر هزارلا  یک بسته (۵۰۰ گرم)  سیب‌ زمینی پخته و خردشده  ۵۰۰ گرم  ژامبون خردشده  ۲۰۰ گرم  خیارشور خردشده  ۱۵۰ گرم  کاهو خردشده  یک عدد سس مایونز سه قاشق غذاخوری زرده تخم‌ مرغ یک عدد نمک و فلفل به میزان لازم

آموزش درست کردن قیف ژامبون با سیب‌ زمینی

 

آموزش درست کردن قیف ژامبون با سیب‌ زمینی

 

مواد اولیه :

 

 خمیر هزارلا  یک بسته (۵۰۰ گرم)
 سیب‌ زمینی پخته و خردشده  ۵۰۰ گرم
 ژامبون خردشده  ۲۰۰ گرم
 خیارشور خردشده  ۱۵۰ گرم
 کاهو خردشده  یک عدد
سس مایونز سه قاشق غذاخوری
زرده تخم‌ مرغ یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

 

 طرز تهیه :

برای درست کردن این اردور، ابتدا خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به صورت نوارهای باریک برش می‌زنیم. سپس قالب قیف را چرب کرده و نوارهای خمیری را به دور قیف می‌پیچیم و روی را با قلم‌مو زرده تخم‌مرغ می‌مالیم و در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم.

 

پس از پخته شدن، قیف‌ها را از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا خنک شود. بعد از خنک شدن  نوارها را از قیف جدا می‌کنیم. سیب‌زمینی  کاهو، ژامبون و خیارشور را با هم مخلوط کرده  سس را اضافه کرده و نمک و فلفل می‌زنیم. سپس درون قیف‌ها را با مواد پر و سرو می‌کنیم.

 

نکته:

می‌توانید خمیر هزارلا و قالب‌های قیف را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

منبع:پارس ناز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *