طرز تهیه بالشتک عسلی/شیرینی مخصوص ماه رمضان
مواد لازم نام مواد مقدار لازم آرد 250 گرم نمک 4/1ق – مرباخوری بیکینگ پودر 1 ق – مرباخوری روغن جامد 25 گرم آب 175 میلی لیتر روغن به مقدارلازم عسل به مقدارلازم دارچین به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا آرد و نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی الک کرده. روغن جامد را به
مواد لازم
نام مواد |
مقدار لازم |
آرد |
250 گرم |
نمک |
4/1ق – مرباخوری |
بیکینگ پودر |
1 ق – مرباخوری |
روغن جامد |
25 گرم |
آب |
175 میلی لیتر |
روغن |
به مقدارلازم |
عسل |
به مقدارلازم |
دارچین |
به مقدار لازم |
طرز تهیه
ابتدا آرد و نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی الک کرده. روغن جامد را به آن اضافه کنید و با دست مالش دهید تا به صورت خرده نان درآید . آب را اضافه کنید تا جائی که خمیر لطیفی بدست آید. خمیر را در کیسه نایلون در درمای محیط به مدت یکساعت استراحت داده بعد نازک پهن کنید ( نیم سانت یا کمتر) . خمیر را به صورت مربع های 5/2 سانتی متری ببرید و در روغن داغ سرخ کنید. بالشتکها را روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود بعد در ظرفی که می خواهید سرو کنید بچینید و روی آنها را عسل بریزید و با پودر دارچین تزیین کنید. |
برچسب ها :آشپزی ، آموزش بالشتک عسلی ، شیرنی ، طرز تهیه بالشتک عسلی ، گل بانو ، گلبانو ، هنرها ی خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0