کد خبر : 7491
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 اردیبهشت 1393 - 21:35

طرز تهیه بروشتا /اشپزی

طرز تهیه بروشتا /اشپزی

بروشتا یک پیش غذای ایتالیایی بسیاز لذیذ هست و در حقیقت به نان تست ایتالیایی گفته می‌شود که به سیر و روغن زیتون آغشته شده باشد ومی توان برای روی آن از انواع سبزیجات و پنیر و گوشت استفاده کرد.در اینجا من مدل کلاسیک آن را آماده کردم. مواد لازم  نان باگت فرانسوی  1 عدد

بروشتا

بروشتا

یک پیش غذای ایتالیایی بسیاز لذیذ هست و در حقیقت به نان تست ایتالیایی گفته می‌شود که به سیر و روغن زیتون آغشته شده باشد
ومی توان برای روی آن از انواع سبزیجات و پنیر و گوشت استفاده کرد.در اینجا من مدل کلاسیک آن را آماده کردم.
مواد لازم
 نان باگت فرانسوی  1 عدد
 گوجه فرنگی   3 عدد
 ریحان تازه خرد شده  2 قاشق غذاخوری
 سیر  3 حبه
 روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری
 سرکه بالزامیک (یا هر نوعی که دوست دارید )  2 قاشق غذاخوری
 پنیر پارمیزان  3 قاشق غذاخوری
 نمک وفلفل  به مقدار لازم
 طرز تهیه
ابتدا گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد می کنیم بعد با  ریحان خرد شده مخلوط می کنیم سپس سرکه و کمی روغن زیتون
و نمک و فلفل می زنیم وخوب مخلوط می کنیم .
نان باگت را به صورت اریب برش می زنیم با برش مقداری روغن زیتون روی هر تکه می مالیم و آن ها را در فر تست می کنیم تا کمی
طلایی شوند. بعد سیر را را از وسط نصف کرده و تا نان ها داغ هستند روی نان ها می مالیم تا سیربه خورد نان برود بعد مواد آماده 
شده را روی نان ها می ریزیم در آخر پنیر را ریخته به مدت 5 دقیقه در فر با دمای 150 می گذاریم تا پنیر طلایی شود…

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *