کد خبر : 7449
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 اردیبهشت 1393 - 14:46

طرز تهيه ي نخودپلو با كشمش پلويي/غذای مخصوص ماه رمضان

طرز تهيه ي نخودپلو با كشمش پلويي/غذای مخصوص ماه رمضان

طرز تهيه ي نخودپلو با كشمش پلويي(غذاي سنتي گلستان مخصوص سحر)     مواد لازم :  برنج آبكش شده  سه پيمانه  نخود و کشمش  از هر کدام يك پيمانه  رب انار ترش  دو قاشق غذاخوري  مرغ يا گوشت  300 گرم  پياز متوسط  دو عدد نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم طرز تهيه : نخود‌ها

طرز تهيه ي نخودپلو با كشمش پلويي(غذاي سنتي گلستان مخصوص سحر)

safapatogh.ir/

 

 
مواد لازم :

 برنج آبكش شده  سه پيمانه
 نخود و کشمش  از هر کدام يك پيمانه
 رب انار ترش  دو قاشق غذاخوري
 مرغ يا گوشت  300 گرم
 پياز متوسط  دو عدد
نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم

طرز تهيه :
نخود‌ها را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شوند و بعد آنها را بپزيد. پيازها را نگيني خرد كرده درون تابه ريخته تا كمي سبك شود سپس تكه‌هاي مرغ يا گوشت را اضافه كرده تا تفت بخورند و بعد نمك و ادويه زده و نصف استكان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتي آب گوشت خشك شد نخود‌ها و كشمش‌ها را اضافه كرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط كنيد تا به خورد مواد برود در پايان مواد را لابه‌لاي برنج ريخته و برنج را دم كنيد.

نكته:
معمولا اين غذا را براي سحر درست مي‌كنند اما براي عيد سعيد فطر نيز مي‌توان روي ميز ناهار قرار داد.

منبع:صفاپاتوق

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *