کد خبر : 7394
تاریخ انتشار : شنبه 27 اردیبهشت 1393 - 21:41

طرزتهیه مشکوفی یا مسقطی کاسه ای /دسر مخصوص ماه رمضان

طرزتهیه مشکوفی یا مسقطی کاسه ای /دسر مخصوص ماه رمضان

مشکوفی ازدسرهای سنتی مخصوص ماه رمضون هست با نشاسته تهیه میشه و میتونه عطرهای مختلفی ازگلاب ، بهارنارنج و عرقیجات مختلف داشته باشه ، اندازه ها دل خواهی است یعنی غلظت این دسر و شیرینیش بستگی به خودتون داره من اندازه های نرمال و سنتیش رو براتون مینویسم شما میتونید به دلخواه تغییر بدید  

مشکوفی ازدسرهای سنتی مخصوص ماه رمضون هست با نشاسته تهیه میشه و میتونه عطرهای مختلفی ازگلاب ، بهارنارنج و عرقیجات مختلف داشته باشه ، اندازه ها دل خواهی است یعنی غلظت این دسر و شیرینیش بستگی به خودتون داره من اندازه های نرمال و سنتیش رو براتون مینویسم شما میتونید به دلخواه تغییر بدیدطرزتهیه مشکوفی یا مسقطی کاسه ای /دسر مخصوص ماه رمضان

طرزتهیه مشکوفی یا مسقطی کاسه ای /دسر مخصوص ماه رمضان

 

مواد لازم

آب : ۵ پیمانه

شکر: سه چهارم پیمانه

نشاسته گندم: یک پیمانه

زعفران دم کرده : مقداری

خلال بادام: نصف پیمانه

گلاب یا هر عرق دیگه ای : نصف پیمانه

طرزتهیه

آب سرد و نشاسته رو خوب با هم مخلوط کنید تا نشاسته کاملا حل بشه بعد شکر و اضافه کنید وبزارید رو حرارت و مرتب هم بزنید تا مایع غلیظ بشه ، مایع اولش کدر هست بعداکه غلیظ ترمیشه شفاف تر هم میشه ، هرچند میتونید غلظتش رو با افزودن نشاسته بیشتر ویا جوشوندن زیاد بیشتر کنید اما به حالت سنتی این دسر کمی شل تراز فرنی هست .

وقتی مشکوفی شفاف و غلیظ شد زعفرون ، بادوم وگلاب رو افزوده ازروگازبردارید و درکاسه ها ریخته بعد ازسرد شدن سرو کنید.

میتونید این دسررو با دارچین تزئین کنید. بعد از۲۴ ساعت که تو یخچال موند این دسر مجددا شروع به کدر شدن کرده و سفت تر میشه اما من شلکی اون رو که شفافه بیشتر دوست دارم.

READ
طرز تهیه اسکون مرغ پنیری

شمالی ها این دسر رو با شیر درست میکنن:

شیر: یک پیمانه

شکر: یک سوم پیمانه

نشاسته : ۲ قاشق غذاخوری

گلاب: یک چهارم پیمانه

شیر سرد و نشاسته رو مخلوط کرده خوب حل کنید بعد شکر و افزوده بزارید روگازومرتب هم بزنید تا مثل فرنی بشه بعد گلاب ووانیل رو افزوده ازروگازبردارید.

به این دسر میتونید به دلخواه زعفرون و کاکائو هم اضافه کنید.

مشکوفی شمالیها بیشتر شبیه فرنی هست ، البته هرکدوم مزه خاص خودش رو داره بستگی به ذائقه تون داره که ازکدومشون خوشتون بیاد.

منبع:دادلی دوزلی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *