کد خبر : 7316
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 25 اردیبهشت 1393 - 22:56

طرزتهیه بادمجون شکم پر /آشپزی

طرزتهیه بادمجون شکم پر /آشپزی

مواد لازم : بادمجان ۶ عدد متوسط پیاز ۲ عدد متوسط فلفل ریز ۲-۳ عدد سیر ۲- ۳ حبه گوجه فرنگی ۲ عدد گوشت گوساله ۲۵۰ گرم جعفری ۵۰ گرم نمک – فلفل قرمز- فلفل سیاه رب ۱ ق غ روغن مایع برای سرخ کردن برای روی بادمجون ها برش های گوجه و فلفل طرز

طرزتهیه بادمجون شکم پر /آشپزی

مواد لازم :

بادمجان ۶ عدد متوسط

پیاز ۲ عدد متوسط

فلفل ریز ۲-۳ عدد

سیر ۲- ۳ حبه

گوجه فرنگی ۲ عدد

گوشت گوساله ۲۵۰ گرم

جعفری ۵۰ گرم

نمک – فلفل قرمز- فلفل سیاه

رب ۱ ق غ

روغن مایع برای سرخ کردن

برای روی بادمجون ها برش های گوجه و فلفل

طرز تهیه :

۱ : بادمجونهارو پوست گرفته به مدت ۱ ساعت تو اب میگذاریم تا تلخیش گرفته بشه .

۲ : پیاز -سیر -و فلفل های ریز خرد شده را همراه با گوشت چرخ کرده سرخ میکنیم . (تا زمانی که گوشت اب خودشو پس بده و دوباره اب گوشت کشیده بشه )

۳ : پوست گوجه فرنگی ها رو گرفته و نگینی خرد میکنیم و داخل گوشت میریزم و کمی دیگه سرخ میکنیم .

۴ : اب گو جه ها که کشیده شد نمک و ادویه ها و جعفری های ریز خرد شده را اضافه کرده و هم میزنیم .

۵ : بادمجون ها را ابکش کرده شسته و خشک میکنیم بعد همه جاش رو سرخ میکنیم .

۶ : بادمجونهای سرخ شده روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافیش کشیده بشه .

۷ : در ظرف چیده و شکم بادمجون را باز کرده و از مواد میانی پرش میکنیم .

۸ : روی هر بادمجون یک برش از گوجه و فلفل میزاریم .

۹ : رب را با یکی دو قاشق اب مخلوط کرده و روی بادمجونا میریزیم و در فر میپزیم تا بادمجونا نرم بشن .

گوارای وجود

منبع:1001لذت

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *