کد خبر : 7129
تاریخ انتشار : شنبه 20 اردیبهشت 1393 - 21:47

با گوشت و مرغ ناپز چه کنیم/نکات خانه داری

با گوشت و مرغ ناپز چه کنیم/نکات خانه داری

برای سهولت در آشپزی توصیه‌هایی برای خانمهای کارمند که می‌خواهند در کوتاهترین زمان ممکن غذایی خوشمزه درست کنندآورده ایم.  گوشت ناپز : یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید .  گوشت سفت و چغر: مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب  گوشت گرم شده تهیه کنید. مدت 2 ساعت

برای سهولت در آشپزی توصیه‌هایی برای خانمهای کارمند که می‌خواهند در کوتاهترین زمان ممکن غذایی خوشمزه درست کنندآورده ایم.

 گوشت ناپز : یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید .

 گوشت سفت و چغر: مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب  گوشت گرم شده تهیه کنید. مدت 2 ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانید.

استیک یا بیفتک: فقط کافی است مخلوط از سرکه و روغن روی آن بمالید و بگذارید دو ساعت بماند.
مرغ ناپز: اگر می خواهید یک مرغ پیر را بپزید, قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید, علاوه بر آنکه  آن نرم خواهد شد طعم و مزه یک جوجه تازه سال را خواهد گرفت! گوشت

برای آنکه  گوشت های سفت یا برخی از مرغهای دیرپز, زودتر پخته شود قبلا  گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کرده اید قرار دهید. اگر هنگام پختن  گوشت های سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید زودتر خواهد پخت.

منبع:پرشین وی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *