کد خبر : 6979
تاریخ انتشار : دوشنبه 15 اردیبهشت 1393 - 13:43
طرز تهیه راویولی نخود فرنگی/آشپزی
راویولی نخود فرنگی یک غذای ایتالیایی سبک و مفید که در آن از گوشت استفاده نشده ولی بسیار مقوی و خوشمزه است. مناسب برای :4 نفر زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت راویولی نوعی بالشتک کوچک از جنس پاستا است که به صورت چهار گوش یا گرد تهیه میشود. داخل راویولی را
راویولی نخود فرنگی
یک غذای ایتالیایی سبک و مفید که در آن از گوشت استفاده نشده ولی بسیار مقوی و خوشمزه است.
راویولی نوعی بالشتک کوچک از جنس پاستا است که به صورت چهار گوش یا گرد تهیه میشود. داخل راویولی را میتوان با انواع سبزیجات، گوشت و پنیر پر کرد. با این مقدار مواد در مدت 45 دقیقه برای 4 نفر میتوانید راویولی درست کنید.
مواد لازم:
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
پیازچه | 3 ساقه |
سیر له شده | 1 حبه |
نخود فرنگی | ¼ 2 پیمانه |
سرکه سفید | ¼ پیمانه + 2 قاشق غذاخوری |
خمیر راویولی | به مقدار لازم |
تخم مرغ بزرگ | 1 عدد |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
کره | ¼ پیمانه |
برگ نعناع تازه | 4 عدد |
طرز تهیه:
- روغن زیتون را داخل یک تابه مناسب ریخته و آن را روی حرارت میگذاریم تا گرم شود. پیازچه را ریز خرد کرده، در تابه میریزیم و به مدت 3 تا 4 دقیقه روی حرارت تفت میدهیم.
- سپس سیر لهشده را اضافه کرده و 2 دقیقه تفت میدهیم تا عطر ان بلند شود.
- نخودفرنگی، سرکه، 1 پیمانه آب، 1 قاشق مرباخوری نمک و کمی فلفل اضافه میکنیم. سپس آن را روی حرارت زیاد میگذاریم تا بجوشد سپس شعله را کم کرده به مدت 12 تا 15 دقیقه اجازه میدهیم تا نخودها نرم شده و آب آن تبخیر شود. سپس آن را کنار میگذاریم تا خنک شود.
- مخلوط نخودفرنگی را در دستگاه غذاساز ریخته و پوره میکنیم.
- طبق دستور خمیر راویولی را آماده میکنیم. سپس روی خمیر 40 قاشق از مخلوط نخود با فاصله میگذاریم و طبق دستور راویولی خمیر نازک رویی را روی بالشها قرار میدهیم و فاصله بین بالشهای نخودی را برش میزنیم. چهار گوشه هر راویولی را تخممرغ هم زده میمالیم. لبههای خمیر راویولی را بههم میچسبانیم. این کار را با تمام راویولیها و پوره انجام میدهیم.
- مقداری آب را در یک قابلمه میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا به جوش آید. کمی نمک در آن ریخته و راویولیها را در آب در حال جوش میریزیم و میگذاریم 2 تا 3 دقیقه بجوشد تا نرم شوند. در این زمان، کره را در یک تابه ریخته و آن را روی حرارت متوسط ذوب میکنیم. راویولیها را در آن ریخته و 2 تا 3 دقیقه تفت میدهیم تا کره کف کند و راویولیها با کره پوشانده شوند. برگهای نعناع را به صورت دراز دراز خرد کرده و آنها را روی راویولیهای آمادهشده میریزیم و داغ سرو میکنیم.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش راویولی نخود فرنگی ، پخت راویولی نخود فرنگی ، راویولی نخود فرنگی ، زوش تهیه راویولی نخود فرنگی ، طرزتهیه راویولی نخود فرنگی ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0