کد خبر : 6911
تاریخ انتشار : شنبه 13 اردیبهشت 1393 - 23:26

15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم/نکات خانه داری

15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم/نکات خانه داری

  15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم انواع ماکارونی و پاستا – 15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.   برای داشتن یک لازانیای

 

لازانیا, روش های پخت لازانیا, تکنیک های پخت لازانیا

15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم

انواع ماکارونی و پاستا – 15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم

پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.

 

برای داشتن یک لازانیای خوب، چند نکته را پیشنهاد میکنم که مطمئناً با رعایت نکات زیر، یک لازانیای درجه یک خواهید داشت.

1 – میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است )
2 – مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل

ترکی

ب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.

3 – پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.
4 – اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید ( بشامل سس ) تهیه میشود، مطلوب تر است که رب در آن استفاده نشود و برای رنگ گرفتن گوشت از کمی زردچوبه استفاده کنید.
5 – حتما اولین لایه ای که در ظرف میریزید سس سفید باشد. ( کف ظرف )
6 – روی سس سفید ورقه های لازانیا را بچینید.
7 – بعد از هر لایه ورق لازانیا، یک لایه خیلی خیلی خیلی نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید.
8 – روی هر لایه مایه گوشتی، مقدارخیلی کمی

READ
خشک شدن سریع لاک با این ایده خانگی/آرایش زیبایی

پنیر

پیتزا

(موزارلا) رنده شده و پودر

پنیر

پارمزان بریزید. (

پنیر

پارمزان خیلی ضروری نیست )

9 – پس از ریختن

پنیر

روی هر لایه، سس سفید فراوان بریزید.

10 – وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه، بعد از گذاشتن ورق لازانیا، مایه گوشتی یا سبزیجات نریزید، فقط سس سفید بریزید.
11 – در آخرین لایه روی سس سفید را با

پنیر

پیتزا

ی فراوان پوشش دهید.

12 – قبل از قرار دادن در فر، مقداری آب را با آب پاش روی لازانیا اسپری کنید.

13 – حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود 10 دقیقه از بالا حرارت دهید تا

پنیر

روی لازانیا طلایی شود. در این مدت چند بار به فر سر بزنید و مراقب باشید

پنیر

نسوزد.

14 – وقتی لازانیا را از فر در آوردید، بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا دمای

پنیر

کمی پایین بیاید.

15 – در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *