15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم/نکات خانه داری
15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم انواع ماکارونی و پاستا – 15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید. برای داشتن یک لازانیای
انواع ماکارونی و پاستا – 15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم
پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.
برای داشتن یک لازانیای خوب، چند نکته را پیشنهاد میکنم که مطمئناً با رعایت نکات زیر، یک لازانیای درجه یک خواهید داشت.
1 – میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است )
2 – مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل
ترکی
ب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.
3 – پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.
4 – اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید ( بشامل سس ) تهیه میشود، مطلوب تر است که رب در آن استفاده نشود و برای رنگ گرفتن گوشت از کمی زردچوبه استفاده کنید.
5 – حتما اولین لایه ای که در ظرف میریزید سس سفید باشد. ( کف ظرف )
6 – روی سس سفید ورقه های لازانیا را بچینید.
7 – بعد از هر لایه ورق لازانیا، یک لایه خیلی خیلی خیلی نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید.
8 – روی هر لایه مایه گوشتی، مقدارخیلی کمی
پنیر
پیتزا
(موزارلا) رنده شده و پودر
پنیر
پارمزان بریزید. (
پنیر
پارمزان خیلی ضروری نیست )
9 – پس از ریختن
پنیر
روی هر لایه، سس سفید فراوان بریزید.
10 – وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه، بعد از گذاشتن ورق لازانیا، مایه گوشتی یا سبزیجات نریزید، فقط سس سفید بریزید.
11 – در آخرین لایه روی سس سفید را با
پنیر
پیتزا
ی فراوان پوشش دهید.
12 – قبل از قرار دادن در فر، مقداری آب را با آب پاش روی لازانیا اسپری کنید.
13 – حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود 10 دقیقه از بالا حرارت دهید تا
پنیر
روی لازانیا طلایی شود. در این مدت چند بار به فر سر بزنید و مراقب باشید
پنیر
نسوزد.
15 – در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید.
برچسب ها :پخت لازانیا ، فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم ، گل بانو ، گلبانو ، لازانیا ، لازانیای خوش طعم ، نکات خانه داری ، نکات خانه داری برای طعم بهتر لازانیا ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0