کد خبر : 6693
تاریخ انتشار : جمعه 5 اردیبهشت 1393 - 9:58
طرز تهیه بــرشتوک/شیرینی
طرز تهیه بــرشتوک مواد اولیه : قند :دو پیمانه ۳۰۰ گرم آردگندم :دو و نیم پیمانه ۳۵۰ گرم آرد نخودچی :دو پیمانه ۲۲۰ گرم روغن جامد :یک پیمانه ۲۱۵ گرم پودر هل :یک قاشق سوپخوری پودر کاکائو :دو قاشق سوپخوری مواد مورد نیاز برای تزئین برشتوک شکلات قهوهای :۱۵۰ گرم شکلات سفید :۱۵۰ گرم
طرز تهیه بــرشتوک
مواد اولیه :
قند :دو پیمانه ۳۰۰ گرم
آردگندم :دو و نیم پیمانه ۳۵۰ گرم
آرد نخودچی :دو پیمانه ۲۲۰ گرم
روغن جامد :یک پیمانه ۲۱۵ گرم
پودر هل :یک قاشق سوپخوری
پودر کاکائو :دو قاشق سوپخوری
مواد مورد نیاز برای تزئین برشتوک
شکلات قهوهای :۱۵۰ گرم
شکلات سفید :۱۵۰ گرم
پسته: یک پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا پودرقند و آردگندم را الک کرده، درون تابه بریزید و روی حرارت تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود زمانی که عطر آن درآمد از روی حرارت بردارید.
آرد نخودچی را هم الک کنید. جداگانه تفت دهید و به آردگندم اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. روغن را اضافه کرده و پس از آب و مخلوط شدن روغن با مواد تابه، از روی حرارت بردارید و بگذارید تا مواد نیمهگرم شوند.
قند، پودرهل و پودرکاکائو را به مواد بیفزایید. حلوا را به ضخامت دو سانتیمتر بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید. شکلات تیره و سفید را در دو ظرف جداگانه ریخته و روی بخار آب قرار دهید. روی خمیر باز شده شکلات تیره آب شده بریزید و روی آن را صاف کنید و بگذارید کمی ببندد و در این هنگام شکلات سفید را ریخته و صاف کنید و روی آن دوباره شکلات تیره آب شده بریزید و صاف کنید، پس از بستهشدن شکلات، حلوا را به شکل لوزی برش دهید و روی حلوا مطابق شکل با پسته تزئین کنید.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش درست کردن بــرشتوک ، آموزش شیرینی پزی ، برشتوک ، دستور شیرینی بــرشتوک ، روش تهیه بــرشتوک ، شیرینی ، شیرینی خانگی ، طرز تهیه برشتوک ، طرز تهیه شیرینی بــرشتوک ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه تهیه بــرشتوک ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0