کد خبر : 6430
تاریخ انتشار : دوشنبه 25 فروردین 1393 - 10:23

توصیه کارشناسان علوم تغذيه به افرادي که آلرژي دارند/سلامت

توصیه کارشناسان علوم تغذيه به افرادي که آلرژي دارند/سلامت

توصیه کارشناسان علوم تغذيه به افرادي که آلرژي دارند

توصیه کارشناسان علوم تغذيه به افرادي که آلرژي دارند کارشناسان علوم تغذيه به افرادي که آلرژي دارند توصيه مي کنند، سيب ، سبزيجات ، شيربرنج ، انجير و سيب زميني شيرين مصرف کنند.

به گزارش واحد مرکزي خبر، به گفته کارشناسان تغذيه، سيب و سس سيب علاوه بر ويتامين سي، پتاسيم و بسياري از مواد مغذي ديگر حاوي ماده انتي اکسيداني موسوم به کوارستين دارند که به کاهش علائم حساسيت کمک مي کند.

سبزيجات ، برخي از افراد به علت مشکل در کبد يا کليه خود قادر به دفع سموم بدنشان نيستند. انباشته شدن مواد سمي در بدن ميزان التهاب و اماس را افزايش داده و سبب افزايش حساسيت در افراد مبتلا به آلرژي مي شود.

سبزيجاتي مانند گل کلم و کلم بروکلي به دفع سمومِ بدن کمک مي کند.

شير برنج ، برنج به صورت طبيعي ماده اي است که بسيار کم حساسيت ايجاد مي کند.

باوجود آنکه شيربرنج به لحاظ پروتئين غني نيست ولي براي افراد حساس به لاکتوز جايگزين خوبي براي شيرِ گاو است .

انجير، سرشار از پتاسيم است و ميزان کلسيم آن از آب پرتقال بيشتر است، بعلاوه، انجير حاوي مقادير بالاي فيبر محلول است که در جلوگيري از يبوست بسيار موثر است .

سيب زميني شيرين که غني از کربوهيدرات ها، فيبر، ويتامين ث، ب-6 و پتاسيم است و براي کاهش التهاب در افراد مبتلا به حساسيت هاي غذايي بسيار موثر است.

READ
طرز تهیه و ترفند های سرخ کردن سیب زمینی به روش رستورانی/آشپزی

حساسيت از واکنش نامناسب دستگاه ايمني بدن به مواد غذايي است که دل درد، نفخ معده و بادگلو کردن بيش از حد از نشانه هاي آن است .

منبع:پارسی طب

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *