کد خبر : 6196
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 12 فروردین 1393 - 18:47

طرز تهیه پاستیل پفی باخامه/شیرینی

طرز تهیه پاستیل پفی باخامه/شیرینی

طرز تهیه پاستیل پفی باخامه

 

شیرینی (Marshmallow) با  خامه قهوه

پاستیل پفی (Marshmallow) با خامه

 با درست کردن پاستیل پفی(مارشمالو) خاطرات بچگی خود را زنده کنید و خاطره‌ای شیرین برای فرزندان خود بسازید.

مناسب برای :6 نفر

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

پاستیل پفی یا مارشمالو (Marshmallow)، یک دسر فرانسوی است که حالت نرمی دارد و در دهان به راحتی آب می‌‎شود. این شیرینی را می‌‎توان با اسانس‎‌ها و پودر آجیل‎های متنوع باسلیقه خودتان آماده کنید. زمان پخت مارشمالو  بیش از یک ساعت است و برای 6 نفر کافیست. مسلما در یک مهمانی خودمانی، خوردن دسر خوش طعمی که خود شما درست کردید، بیشتر می‌‎چسبد.
لازم به ذکر است؛ برای تست اینکه آیا شربت آماده است یا نه، کمی از آن را بین دو انگشت خود گذاشته و انگشت خود را باز و بسته کنید، اگر حالت موم مانند داشت و کش آمد ؛ شربت شما آماده است. برای تهیه این شیرینی باید به نکات مهم و ریزه‌کاریها توجه کرد تا نتیجه مورد قبول باشد.
مارشمالو حاوی 2415 کیلو کالری انرژی، 8. 5 گرم پروتئین، 2.5 گرم فیبر رژیمی، 31 گرم چربی، 15 گرم چربی اشباع شده و 69 گرم کربوهیدرات دارد.

مواد لازم:

روغن زيتون

برای چرب کردن

شكر دانه ريز

½1 پيمانه

آب جوش

1 پيمانه

آب سرد

½پيمانه

پودر ژلاتين

2 قاشق سوپخوري

آب ليمو تازه

1 قاشق سوپخوري

وانيل

½ قاشق چایخوري

بادام پوست كنده

100 گرم

دانه‌هاي قهوه فوري

½1 قاشق سوپخوري

آب جوش

1 قاشق سوپخوري

خامه

200 میلی لیتر

توت فرنگي

250 گرم

شکر  دانه‌ریز برای تزئین کیک

½ پيمانه

READ
طرز تهیه شیرینی شاه بلوط/شیرینی مخصوص عید

طرز تهیه: 

  1. شکر و یک پیمانه آب داغ را در تابه گودی روی حرارت متوسط قرار دهید. آن را بجوشانید و تابه‎ را بچرخانید و حرارت را کم کنید.
  2. 3 دقیقه بگذارید تا با حرارت کم بجوشد تا حل شود و شربت شفاف شود.
  3. آب سرد را در کاسه‎ای کوچک بریزید. ژلاتین را در آب سرد بپاشید تا کامل حل شود.
  4.  محلول شکر را با پودر ژلاتین حل شده در آب مخلوط کنید. 2 تا 3 دقیقه روی حرارت کم هم بزنید تا بپزد. آب لیمو تازه و وانیل را اضافه کنید.
  5. مخلوط را در کاسه‎‌ای با بدنه ضخیم و عایق دما بریزید و 30 دقیقه بگذارید تا سرد شود.
  6. با هم‎زن برقی مخلوط را 10 دقیقه هم بزنید تا سفید و غلیظ شود.
  7. یک ظرف متوسط (16 در 26 سانتی متری) را با روغن زیتون چرب کنید. با کاغذ روغنی آن را بپوشانید، طوری‎که کاغذ از لبه‎های ظرف بیرون بزند. (چون ظرف مستطیلی است یکبار کاغذ را به اندازه 4 سانتی‌متر بیشتر از طول ظرف برش زده و داخل آن می‌اندازیم و بار دیگر کاغذ را 2 سانتی‌متر بیشتر از عرض برش زده و در ظرف به صورت به‌علاوه می‌اندازیم).
  8. مخلوط را در ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید. 2 تا 3 ساعت کنار بگذارید تا خودش را بگیرد.
  9. شکر دانه ریز و بادام‎های پرک و تست شده را در یک بشقاب مخلوط کنید. حالا شیرینی‌های پفی را به اندازه مکعب‎های 3 سانتی متری ببرید و در مخلوط شکر و بادام بغلتانید تا کل آن با شکر و بادام آغشته شود.
  10.  پودر قهوه آماده را با یک قاشق سوپخوری آب جوش را در یک فنجان مخلوط کنید تا قهوه حل شود. بعد از سرد شدن آن خامه را هم اضافه کنید.
  11. توت فرنگی‎‌ها را بشوئید و خشک کنید. سپس از طول برش دهید.
  12. مارشمالوها و توت‎فرنگی‎‌ها را یک در میان در سیخ‎های چوبی بامبو بکشید و سیخ‎‌ها را در مخلوط قهوه فرو ببرید و نوش جان کنید.
READ
طرز تهیه پنیر پیتزای خانگی/آشپزی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *