کد خبر : 6188
تاریخ انتشار : دوشنبه 11 فروردین 1393 - 13:18

طرزتهیه شیرینی اسکار/شیرینی

طرزتهیه شیرینی اسکار/شیرینی

مواد لازم :برای شصت عدد شیرینی ارد سفید :400 گرم ویا حدودا سه پیمانه کره :220 گرم زرده تخم مرغ :سه عدد پودر قند :سه چهارم پیمانه ویا 150 گرم وانیل :یک چهارم قاشق چایخوری هل ساییده :یک قاشق چایخوری سر پر سفیده تخم مرغ :دو عدد خلال پسته خرد شده :حدودا نصف لیوان گردو


آموزش  پخت شیرینی های نوروزی به همراه تصویر
مواد لازم :برای شصت عدد شیرینی
ارد سفید :400 گرم ویا حدودا سه پیمانه
کره :220 گرم
زرده تخم مرغ :سه عدد
پودر قند :سه چهارم پیمانه ویا 150 گرم
وانیل :یک چهارم قاشق چایخوری
هل ساییده :یک قاشق چایخوری سر پر
سفیده تخم مرغ :دو عدد
خلال پسته خرد شده :حدودا نصف لیوان
گردو خرد شده :حدودا نصف لیوان
خلال بادام خرد شده :حدودا نصف لیوان
مربای آلبالو :در صورت تمایل .
طرز تهیه :

اول خلال پسته وبادام وگردو را لای کاغذ روغنی می ریزیم و بعد با وردنه آنها را خرد می کنیم .
آموزش  پخت شیرینی های نوروزی به همراه تصویر
صبر می کنیم کره به دمای محیط برسه ونرم بشه (لطفا کره را آب نکنید )و سپس با همزن حدود یکی دو دقیقه می زنیم تا نرم بشه .
آموزش  پخت شیرینی های نوروزی به همراه تصویر
پودر قند را به ان اضافه می کنیم وانرا حدود شش دقیقه می زنیم تا پوک بشه .
آموزش  پخت شیرینی های نوروزی به همراه تصویر
حالا زرده های تخم مرغ را به فاصله دو دقیقه از هم اضافه می کنیم و خوب آنرا می زنیم .
همزمان با اضافه کردن زرده ها پودر هل ووانیل را می افزاییم .
آموزش  پخت شیرینی های نوروزی به همراه تصویر
سپس آرد را به تدریج اضافه می کنیم وبا لیسک می زنینم وقتی خمیر خیلی سفت شد..فقط با سرانگشتان و خیلی کم آنرا ورز می دهیم …برای من همه آرد مصرف شد ولی شما اضافه کردن آرد را تا جایی ادامه دهید تا خمیر به دست نچسبه .(اگه خمیر را زیاد ورز دهید روغن پس می ده وسفت می شه )
آموزش  پخت شیرینی های نوروزی به همراه تصویر
از خمیر به اندازه یک فندق درشت بر می داریم وکف دستمون آنرا گرد می کنیم .
آموزش  پخت شیرینی های نوروزی به همراه تصویر
و در سینی که کاغذ روغنی انداختیم می چینیم .نیاز به چرب کردن کاغذ نیست .
آموزش  پخت شیرینی های نوروزی به همراه تصویر
سفیده تخم مرغ را با چنگال می زنینم و کمی پودر هل به آن اضافه می کنیم .و توپی ها را اول در سفیده تخم مرغ می زنیم به طوریکه به سفیده آغشته بشه .
آموزش  پخت شیرینی های نوروزی به همراه تصویر
و بعد در یکی از سه مغز می غلطانیم تا کاملا تمام سطح آن را بپوشونه .
آموزش  پخت شیرینی های نوروزی به همراه تصویر
همه شیرینی ها را در سینی می چینیم .
آموزش  پخت شیرینی های نوروزی به همراه تصویر
اگه دوست داریم روی آن مربا بگذارید با یک سیخ کباب چوبی روی شیرینی را یک حفره ایجاد کنید .
آموزش  پخت شیرینی های نوروزی به همراه تصویر
شیرینی در دمای 150 درجه سانتیگراد و در طبقه وسط فر و به مدت بیست تا بیست وپنج دقیقه آماده می شه .ولی لطفا مثل بقیه شیرینی ها به آن سر بزنید واگه زیر شیرینی کمی قهوه ای شده .آنرا از فر خارج کنید

منبع:
READ
کاسرول پنیری صبحانه ای از جنس زمستان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *