کد خبر : 5888
تاریخ انتشار : شنبه 17 اسفند 1392 - 0:01

طرز تهیه ماکارون آلبالویی/شیرینی مخصو ص عید

طرز تهیه ماکارون آلبالویی/شیرینی  مخصو ص عید

طرز تهیه ماکارون آلبالویی شیرینی مخصو ص عید

برترین ها: از آنجا که در عید نوروز مدام در حال دید و بازدید و مهمانی دادن و مهمانی رفتن هستیم، بد نیست شیرینی هایی برای مهمانان تهیه کنیم که خودمان پخته ایم. شیرینی های خوشمزه و زیبایی که مهمانان از طعم عالی آنها لذت ببرند.

ماکارون آلبالویی

•    تعداد: 22 عدد

•    زمان تهیه: 35 دقیقه

•    زمان خنک شدن: 30 دقیقه

•    زمان پخت: 11 دقیقه

مواد لازم

•    1.5 پیمانه بادام خرد شده

•    1 1/4 پیمانه شکر

•    ¼ قاشق چایخوری نمک

•    3 عدد سفیده تخم‌مرغ درشت

•    ¼ پیمانه شکر

•    4 قطره رنگ غذای قرمز

•    آیسینگ کره بادام زمینی و آلبالو*

طرز تهیه ماکارون آلبالویی/شیرینی مخصو ص عید

طرز تهیه

1.    کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کنار بگذارید.

2.    در یک کاسه متوسط، بادام و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ دیگر، سفیده تخم مرغ، وانیل و نمک را با هم‌زن برقی با یکدیگر مخلوط کنید. سپس به تدریج شکر را اضافه کنید و با سرعت بالای هم‌زن هم بزنید. در این مرحله باید رنگ غذا را اضافه کنید و در آخر نیز بادام ها را بریزید.

3.    مخلوط سفیده تخم مرغ را درون کیسه شیرینیپزی بریزید. آنها را به صورت دایره در سینی فر با فاصله از هم بریزید. پیش از پخت، 30 دقیقه آنها را کنار بگذارید تا کمی خودشان را بگیرند.

READ
ایده های جالب برای تزیین سفره افطار/سفره آرایی

4.    فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. آنها را 11 تا 12 دقیقه بپزید. کوکی ها را روd توری قرار دهید تا خنک شوند.

5.    سپس روی سطح صاف نیمی از آنها از آیسینگ بادام زمینی بریزید و روی آنها یک لایه دیگر کوکی بگذارید تا ماکارون ها درست شوند.

آیسینگ کره بادام زمینی و آلبالو*

مواد لازم

•    3 قاشق غذاخوری کره آب شده

•    دو پیمانه پودر قند

•    یک قاشق غذاخوری شیر

•    نصف قاشق چایخوری عصاره بادام

•    نصف پیمانه آلبالو خرد شده

طرز تهیه

1.    در یک کاسه متوسط، کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط به مدت 30 ثانیه هم بزنید. یک پیمانه پودر قند و عصاره بادام را اضافه کنید. آنها را با هم‌زن خوب هم بزنید. سپس یک پیمانه پودر شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید. در آخر بادام را اضافه کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *