کد خبر : 5885
تاریخ انتشار : جمعه 16 اسفند 1392 - 23:31

طرز تهیه پوست پرتقال شکلاتی/شیرینی مخصوص عید

طرز تهیه پوست پرتقال شکلاتی/شیرینی مخصوص عید

طرز تهیه پوست پرتقال شکلاتی

پرتقال-شکلاتی-6

 

سلام سلام دلاتون بهاری و لبهاتون خندون.

 

امروز براتون یک آموزش ساده و فوق العاده خوش طعم دارم که شاید خیلی هاتون بلد باشید.
برای پذیرایی نوروز هم گزینه خوبیه و با چایی خیلی میچسبه.

 

 

 

تا پرتقال های خوشمزه و درست و درمون هنوز هست دست بکار بشید و درست کنید واز طعمش لذت ببرید

 

 

خوب با این تو ضیحات بریم سر کارمون:
پوست پرتقال 4-5 عدد

شکر 2 پیمانه
وانیل مقداری
شکلات تخته ای به میزان لازم
آب 2 پیمانه
شکر اضافه به میزان لازم

 

 

   اولین کاری که می کنید اینه که پوست پرتقال هاتون رو به شکل  خلالهای بلندو کمی ضخیم برش بزنید.خوب حالا دو تا راه داریم. اول اینکه اون لایه سفید پشت پوست پرتقالهاتون رو بگیرید
که در این صورت برشهای پرتقالیتون در نهایت خشک و شکننده و تردتر خواهند بود.

 

 

و دوم اینکه نه تنها سفیدی ها رو نگیرید بلکه به عمد از پرتقالهایی که پوستی ضخیم تر و گوشتی تر دارند هم استفده کنید تا در نهایت شیرینی که خواهید داشت کمی نرم باشه.
پس انتخاب با خودتون.

 

من هر دو رو دوست دارم. و خانواده بیشتر نوع گوشتی رو ترجیح دادند.
تصاویر آموزش امروز مربوط به اون دفعه ای هست که من سفیدی پشت پرتقالها رو گرفته بودم.

READ
حرف مرا می‌فهمی/روانشناسی

 

 

در قدم اول باید  توی یک قابلمه آب رو بجوشونید و وقتی جوشید پرتقالها رو اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه آبکششون کنید و این کار رو سه مرتبه تکرار کنید.

 

 

 

پرتقال-شکلاتی-1-8

 

 

بعد برای دو سه ساعتی پرتقالهاتون رو توی آب سرد بگذارید.و در نهایت ابکش کنید.

 


پرتقال-شکلاتی-1-7

 

 

حالا با شکر و اب شهد درست کنید و حدود 30-40 دقیقه  پوست پرتقالهاتون توی شهد بجوشه و بعد بگذارید شهد اضافه اش بره وتوی یک توری یا سینی بچینید تا 7-8 ساعت یا یک شب  خشک بشند.

 

 

 

پرتقال-شکلاتی-1-5

 

حالا توی شکر یا مخلوط شکر و وانیل بغلتونید یا مثل من توی کیسه ای که خلال ها هستند شکر بریزید و تکون بدید.

 

 

 

پرتقال-شکلاتی-1-6

 

تا همینجای کار میتونید استپ کنید و توی یک ظرف در دار نگه داری کنید و کنار چایی سرو کنید.

 

اما وقتی خوشمزه تر می شه که شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید و نصف خلالها رو توی شکلات بزنید و روی کاغذ روغنی بگذارید تا خشک بشه و بعد توی ظرف در دار نگهداری کنید.

 

 

پرتقال-شکلاتی-1-2

 

خوردنشون خیلی خیلی لذت بخشه و طعم شکلاتهایی با مغزی پرتقال رو می ده

READ
طرز تهیه ‏پیراشکی پیتزا/ آشپزی

با چایی هم می چسبه.

اما اینکه گوشت دار باشه یا اینکه قسمت سفیدش گرفته بشه کاملا سلیقه ای هست.

گوشتدارش نرمتره و اینجوری ترد و خشک تر.

امیدوارم درست کنید و در کنار دوستان و عزیزانتون نوش جان کنید.

 

شاد باشید
نوش جان
شف نگین

 

 

پرتقال-شکلاتی1

 

 

پرتقال-شکلاتی5

 

 

پرتقال-شکلاتی-6

 

 

 منبع:دنیای شیرین آشپزی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *