کد خبر : 5681
تاریخ انتشار : شنبه 10 اسفند 1392 - 1:25

طرز تهیه سرکه با طعم و مزه ترخون/آشپزی

طرز تهیه سرکه با طعم و مزه ترخون/آشپزی

طرز تهیه سرکه با طعم و مزه ترخون

طرز تهیه سرکه با طعم و مزه ترخون/آشپزی
مواد لازم :
نیم کیلو ترخون تازه و دو ق مربا خوری خشک
دو پیمانه سرکه سیب
نمک و دانه فلفل سیاه نسابیده و خشک

مواد رو باهم داخل شیشه ریخته و بذارین مدت دو هفته بمونه . تمام مزه و طعم ترخون داخل سرکه میشه . میتونین صاف کنین و از سرکه اش با مخلوط روغن زیتون برای سالاد هاتون استفاده کنین .

منبع:سفره خونه

READ
نکات مهم درباره یک شیرینی نوروزی/نکات خانه داری
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *