کد خبر : 563
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 18 تیر 1392 - 23:37

طرز تهیه سوپ برنج خامه‌ای

طرز تهیه سوپ برنج خامه‌ای

سوپ خامه‌ای یک پیش غذای عالی به شمار می‌رود و خوش وقت خواهد بود اگر به افزایش اشتهای حاضرین دامن بزند. مواد لازم: سینه مرغ بدون استخوان   نصف شده 1 عدد  آب مرغ   4 پیمانه  آب   2 پیمانه  برنج  200 گرم  نمک   نصف قاشق چای خوری  پودر فلفل   نصف قاشق چای خوری

سوپ خامه‌ای یک پیش غذای عالی به شمار می‌رود و خوش وقت خواهد بود اگر به افزایش اشتهای حاضرین دامن بزند.

مواد لازم:

سینه مرغ بدون استخوان   نصف شده 1 عدد

 آب مرغ   4 پیمانه
 آب   2 پیمانه
 برنج  200 گرم
 نمک   نصف قاشق چای خوری
 پودر فلفل   نصف قاشق چای خوری
 آرد  سه چهارم پیمانه
 کره   نصف پیمانه
 خامه  2 پیمانه

 

طرز تهیه:

* ابتدا مرغ را بپزید تا کاملاً پخته و نرم شود. سپس آن را به تکه های کوچک، خرد نمایید.

* آب مرغ و آب را داخل یک ظرف بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. مرغ را درون آن بریزید. وقتی محتویات داخل ظرف شروع به جوشیدن کرد، برنج را اضافه نمایید.

* نمک و فلفل و آرد را با هم مخلوط کنید.

* کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید. می‌توانید سبزی‌های عطری دلخواهتان را برای عطر غذا، درون کره بریزید. زمانی که کره شروع به جوشیدن کرد، دمای آن را کم کنید. سپس مخلوط آرد را به تدریج به کره اضافه نمایید و مدام کره را به هم بزنید تا زمانی که ترکیب آن‌ها به صورت خمیر دربیاید.

* خامه را به تدریج، آرام آرام به خمیر اضافه کنید و مدام مواد را به هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند. ترکیب آن‌ها می‌بایست حدود 5 دقیقه روی حرارت بماند تا کاملاً غلیظ شود.

READ
آموزش دوخت مانتو زنجیری /خیاطی

* ترکیب خامه را به برنج پخته شده اضافه نمایید.

 

برچسب ها : ، ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *