کد خبر : 5473
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 اسفند 1392 - 14:34

طرز تهیه شیرینی فندقی شکلاتی/شیرینی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی فندقی شکلاتی/شیرینی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی فندقی شکلاتی شیرینی مخصوص عید

 

 

کوکیز فندقی

 

شیرینی کوکیز فندقی شکلاتی

 

کره 250 گرم  .  پودر قند 80 گرم  .  ارد گندم 300 گرم  .  ارد برنج 2 قاشق سوپخوری

پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری  .  پودر فندق 80 گرم  .  شکلات تخته ای 100 گرم

 

شیرینی خشک

 

طرز تهیه : کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود ، کره نرم شده و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا نرم و کرمی شود.

 

ارد برنج ، ارد گندم ، دارچین و فندق های پودر شده را باهم در کاسه ای مخلوط کنید سپس این مواد را قاشق قاشق به مخلوط کره و پودر قند اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست داشته باشید.

 

خمیر را درون سینی باز کنید تا به ضخامت 5 میلیمتر ( نیم سانتیمتر ) برسد ، سینی را درون یخچال به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کره بسته شده و خمیر سفت شود.

 

شیرینی خشک

 

در این مدت که خمیر درون یخچال استراحت میکند ، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، خمیر را پس از طی زمان لازم از یخچال خارج کنید و با قالب های دلخواه قالب بزنید.

 

شیرینی های قالب زده شده را در سینی بچینید و درون فری که از قبل گرم کرده اید به مدت 10-15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و زیرشان کمی طلایی شود ، پس از پخت شیرینی ها را از فر خارج کنید تا خنک شوند.

READ
آموزش تصویری ساخت غنچه رز روبانی

 

شکلات تخته ای را درون کاسه ای روی بخار اب قرار دهید تا اب شود سپس روی شیرینی ها مقداری بزیزید و رویش نیز کمی مغز فندق خرد شده بپاشید.

 

نکته : این شیرینی را میتوانید برای چند روز نگهداری کنید ، اگر میخواهید مدت زمان طولانی تری شیرینی را نگهداری نمائید ان را بصورت خشک در ظرف در بسته ای نگهداری کنید و در زمان سرو شکلات را رویش بریزید.

منبع:ایران کوک

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *