کد خبر : 5384
تاریخ انتشار : یکشنبه 4 اسفند 1392 - 21:21

آموزش تزئین کالباس ( به کل جوجه تیغی)/سفره ارایی

آموزش تزئین کالباس ( به کل جوجه تیغی)/سفره ارایی

  4) یک تکه رو نصف میکنید و نصف رو به شکل مخروط میکنید و این قسمت رو به عنوان بینی  جوجه تیغی  قرار میدهید  تزئین با انواع توت ها و گوجه گیلاسی منبع:ایران بانو پنجره اخبار مدل تزیین هندوانه و میوه شب یلدا/میوه ارایی تزیین سفره شب یلدا /سفره ارایی خواهشاً این سالاد ها

 

آموزش تزئین کالباس ( به کل جوجه تیغی)/سفره ارایی
آموزش تزئین کالباس ( به کل جوجه تیغی)/سفره ارایی
آموزش تزئین کالباس ( به کل جوجه تیغی)/سفره ارایی
آموزش تزئین کالباس ( به کل جوجه تیغی)/سفره ارایی
آموزش تزئین کالباس ( به کل جوجه تیغی)/سفره ارایی
4) یک تکه رو نصف میکنید و نصف رو به شکل مخروط میکنید و این قسمت رو به عنوان بینی  جوجه تیغی  قرار میدهید
آموزش تزئین کالباس ( به کل جوجه تیغی)/سفره ارایی
 تزئین با انواع توت ها و گوجه گیلاسی

منبع:ایران بانو

READ
آموزش بافت یقه و آستین /بافتنی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *