کد خبر : 524
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 18 تیر 1392 - 4:22

سوکیاکی غذای ژاپنی

سوکیاکی غذای ژاپنی

سوکیاکی غذای ژاپنی پودر ماهی و آب داغ را در قابلمه ای مخلوط کنید , پیاز چه ها را ابتدا به قطعات 5 سانتیمتری سپس بصورت خلالهای باریک خرد کنید…   مواد لازم برای آشپزی قارچ  12 عدد روغن  3 قاشق سوپخوری پیاز  3 عدد لوبیا سبز تازه  200 گرم کاهو  1 فنجان فلفل قرمز

سوکیاکی غذای ژاپنی

پودر ماهی و آب داغ را در قابلمه ای مخلوط کنید , پیاز چه ها را ابتدا به قطعات 5 سانتیمتری سپس بصورت خلالهای باریک خرد کنید…

سوکیاکی غذای ژاپنی

 

مواد لازم برای آشپزی

قارچ  12 عدد
روغن  3 قاشق سوپخوری
پیاز  3 عدد
لوبیا سبز تازه  200 گرم
کاهو  1 فنجان
فلفل قرمز دلمه ای  1 عدد
پیاز سبز خرد شده  6 عدد
پنیر  250 گرم
رشته پلوئی  350 گرم
سس سویا  0.5 فنجان
آب  1 فنجان
شکر  1 قاشق سوپخوری
آب لیموترش  1 قاشق سوپخوری
ادویه  قدری
پودر ماهی  10 گرم

طرز تهیه :
پودر ماهی و آب داغ را در قابلمه ای مخلوط کنید , پیاز چه ها را ابتدا به قطعات 5 سانتیمتری سپس بصورت خلالهای باریک خرد کنید و در کاسه آب یخ قرار دهید تا ساقه آنها فر بخورند . پنیر سویا را بصورت قطعات مکعبی خرد کنید , پیازچه ها را آبکش کرده سپس پنیر و پیازچه ها را در 6 کاسه تقسیم کنید , مخلوط پودر ماهی با آب را در قابلمه داغ کنید . سس سویا را بیافزایید و بهم بزنید تا حل شود و بدون اینکه بجوشد آن را گرم کنید , این مایع را در کاسه های سوپ سرو نمایید و با جوانه یونجه , صدف یا قارچ خوراکی , خلالهای هویج در صورت تمایل تزئین کنید .

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *