کد خبر : 5129
تاریخ انتشار : یکشنبه 27 بهمن 1392 - 22:15
روش تهیه مثلث خامه ای/شیرینی مخصوص عید
روش تهیه مثلث خامه ای
آرد دو پيمانه
بيكينگپودر و نمک از هر کدام نصف قاشق مرباخوري
شكر دو قاشق مرباخوري
پنير پيتزا 125 گرم (نصف پيمانه)
خامه 350 گرم (يك و نيم پيمانه)
شويد خردشده يك قاشق غذاخوري
تخممرغ يك عدد
مثلث خامهای
طرز تهيه
آرد، شكر، نمك و بيكينگپودر را با هم مخلوط بعد خامه را اضافه كرده و هم بزنيد. كمي از پنير را كنار گذاشته و بقيه را به مواد بالا اضافه كرده با شويد و همه را با هم مخلوط كنيد. خمير را زياد ورز ندهيد و به صورت مستطيل روي ميز كار گذاشته و به شكل مثلث (سه گوش) برش دهيد. روي آنها با قلممو تخممرغ زده و پنير باقيمانده را بپاشيد و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا پنيرها آب شده و طلايي شوند.
منبع:آشپزی
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع شیرینی برای عید ، آموزش شیرینی پزی ، آموزش مثلث خامه ای ، انواع شیرینی تر ، دستور پخت مثلث خامه ای ، دستور تهیه مثلث خامه ای ، روش پخت مثلث خامه ای ، روش تهیه مثلث خامه ای ، شیرینی ، شیرینی تر ، شیرینی خامه ای ، شیرینی مخصوص عید ، شیرینی ویژه نوروز ، طرزتهیه مثلث خامه ای ، گل بانو ، مثلث خامه ای ، مواد اولیه مثلث خامه ای ، نحوه پخت مثلث خامه ای ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0