کد خبر : 4432
تاریخ انتشار : شنبه 28 دی 1392 - 21:33

طرز تهیه مرغ سوخاری/ آشپزی

طرز تهیه مرغ سوخاری/ آشپزی

طرز تهیه مرغ سوخاری

طرز تهیه مرغ سوخاری/ آشپزی

مواد لازم مقدار
1 مرغ ١ ‏عدد
2 تخم مرغ ٢ ‏عدد
3 ‏آرد سوخاری ١ ‏لیوان
4 آرد سفید 1 پیمانه
5 ‏روغن به مقدار لازم
6 ادویه و نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 

 

 

‏روش پخت

‏مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کرده و خشک می نماییم. آرد سفید و نمک و فلفل و ادویه را با هم مخلوط کرده و قطعات مرغ را در آن می غلطانیم. تخم مرغها را در ظرفی جداگانه خوب به هم زده و قطعات مرغ را در آن می غلطانیم. آرد ‏سوخاری را هم در ظرف دیگری ریخته و مرغها را پس از در آوردن از تخم مرغ در آرد سوخاری می غلطانیم و در روغن فراوان و داغ با شعله متوسط سرخ می کنیم. سپس با سیب زمینی سرخ شده و جعغری غذایتان را تزیین نمایید.                                                                                                                                                                          منبع:پنجاه چهل

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *