کد خبر : 4419
تاریخ انتشار : شنبه 28 دی 1392 - 21:20

پخت مرغ شکم پر/آشپزی

پخت  مرغ شکم پر/آشپزی

پخت مرغ شکم پر

پخت مرغ شکم پر/آشپزی

واد لازم مقدار
1 مرغ 1 عدد
2 میخک 2 عدد
3 پیاز داغ 4 قاشق غذا خوری
4 گردوی خرد شده 5 قاشق غذا خوری
5 بادام خرد شده 5 قاشق غذا خوری
6 زعفران حل شده در آب 2 قاشق غذا خوری
7 روغن 4 قاشق غذا خوری
8 برنج آب کش شده 1 پیمانه
9 ادویه کاری 1 قاشق غذا خوری
10 نمک و فلفل به میزان لازم
11 پودر لیمو عمانی 1 قاشق غذا خوری
12 آب لیمو ترش 2 قاشق غذا خوری

 

 

 

طرز تهیه:

  1. مرغ را تمیز کنید. سپس آن را بشویید و با کمی نمک، فلفل، آب لیمو ترش و زعفران مزه دار کنید و بگذارید 2 ساعت بماند.
  2. گردو را 4 – 3 ساعت در آب خیس کنید. سپس پوست آن را گرفته و نگینی خرد کنید. بادام ها را نیز خیس کرده و پوست آن ها را جدا نمایید و دو لبه کنید. سپس برنج آبکش شده، گردوی خرد شده، بادام، پیاز داغ، میخک، پودر لیمو عمانی، ادویه کاری، زعفران، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کمی روی حرارت تفت دهید تا همه مواد با هم مخلوط و مزه دار شوند.
  3. سپس شکم مرغ را با این مواد پر کنید و بدوزید. مرغ را در ظرف مورد نظر، در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت یک ساعت قرار دهید تا بپزد (روی مرغ را با فویل بپوشانید تا مرغ هنگام پخت خشک نشود). پس از پختن کامل، فویل روی آن را بردارید و بگذارید تا پوست مرغ برشته شود. برای این کار می توانید از شعله بالای فر (گریل) استفاده کنید. در صورت دلخواه می توانید مقداری برنج را آبکش کرده و همراه با گردو، بادام و ادویه دم کنید و کنار مرغ سرو نمایید.
READ
نحوه درست کردن کافه گلاسه/نوشیدنی

منبع:پنجاه چهل

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *

ویدئو چهارشنبه 15 خرداد 1398 - 3:30

خوب بود