کد خبر : 4402
تاریخ انتشار : شنبه 28 دی 1392 - 20:07

آموزش ته چین مرغ/ آشپزی

آموزش ته چین مرغ/  آشپزی

آموزش ته چین مرغ

آموزش ته چین مرغ/ آشپزی

 

 

 

مواد لازم مقدار
1 برنج يك كيلو گرم
2 مرغ متوسط يك عدد
3 ماست 750 گرم (معادل يك ليوان)
4 روغن مايع 350 گرم
5 زرده تخم ‌مرغ چهار عدد
6 زعفران ساييده دو قاشق چايخوري
7 نمك و ادويه به مقدار مورد نياز
8 قارچ خرد شده به مقدار دلخواه

 

 

 

طرز تهيه :

  1. گوشت مرغ را با مقداري آب و نمك و ادويه بپزيد. هنگامي كه مرغ پخت و حدود يك استكان آب آن باقي ماند, آب مرغ را جدا كنيد و پس از درآوردن استخوانهاي آن، مرغ را به قطعات كوچكتر تقسيم كنيد. زعفران را در مقدار كمي آب گرم حل كنيد و آن را با دو زرده تخم مرغ, تمام ماست و مقدار كمي نمك و فلفل مخلوط كنيد و مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل يخچال بگذاريد. قارچ ها را با آب ليمو و روغن سرخ كنيد و كنار بگذاريد. برنجي را كه از قبل خيس كرده‌ايد بجوشانيد و آبكش كنيد.
  2. دو عدد زرده تخم مرغ, 150 گرم روغن و نصف مخلوط ماستي را كه مرغ را در آن خوابانده بوديد با دو تا سه كفگير برنج مخلوط كنيد و در ته ديگ يا قابلمه بريزيد و با ته قاشق آن را صاف كنيد. مقداري مرغ به صورت يك لايه نازك روي ته ديگ بچينيد و روي آن نيمي از پلو را بريزيد. بقيه مرغ را روي برنج بچينيد و بقيه برنج را نيز روي مرغ بريزيد و سطح مرغ را با برنج بپوشانيد. آب مرغ را با يك قاشق چايخوري زعفران مخلوط كنيد و روي برنج بريزيد.
  3. سطح برنج را با كفگير كمي فشار دهيد تا برنج كمي فشرده شود. باقيمانده مخلوط ماست را روي برنج بريزيد و سه تا چهار قاشق غذا خوري روغن را آب كنيد و روي برنج بريزيد و آن را دم كنيد. بعد از يك و نيم ساعت ته چين آماده است. پس از دم كشيدن، به سرعت قابلمه را در ديس وارونه كنيد تا ته چين به شكل قالبي خارج شود.
  4. منبع:پنجاه چهل
READ
طرز تهیه کیک رنگین کمان/شیرینی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *