کد خبر : 4392
تاریخ انتشار : شنبه 28 دی 1392 - 18:17
آموزش پخت حلیم مرغ/ آشپزی
آموزش پخت حلیم مرغ
مواد لازم | مقدار | |
1 | بلغور گندم | یک لیوان |
2 | برنج و روغن آب کرده | یک پیمانه |
3 | مرغ | نصف یک مرغ کامل |
4 | لپه | یک پیمانه |
5 | دارچین | به اندازه لازم برای تزئین حلیم |
6 | نمک و فلفل | به مقدار کافی |
طرز تهیه
- وقتی که حلیم پخت با قاشق چوبی آن قدر آن را هم بزنید تا مخلوط یکنواختی به دست آید.حلیم را در ظرف مناسبی ریخته و روغن داغ را روی آن بریزید و با دارچین آن را به سلیقه خود تزئین کنید.
- قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و هفت لیوان آب درون آن بریزید و مرغ، برنج ، بلغور، لپه و فلفل و نمک را به آن اضافه کنید سپس در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید.
منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت حلیم مرغ ، آموزش حلیم ، آموزش حلیم مرغ ، اشپزی ، ایرانی ، تهیه حلیم مرغ ، حلیم مرغ ، دستور تهیه حلیم مرغ ، روش پخت حلیم مرغ ، سایت پنجاه چهل ، طرز پخت حلیم مرغ ، طرز تهیه حلیم مرغ ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه حلیم مرغ ، نحوه پخت حلیم مرغ ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0